Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitol lehet? Allergia? De mire?

Mitol lehet? Allergia? De mire?

Figyelt kérdés

Kislanyomon kiuteseket fedeztunk fel. Piros a terulete es benne kiemelkedo feher szinu holyagocskak vannak. Aztan reggelre eltunik. Es estere ujra elojon tobbnyire a hatan. Mindent ugy csinalunk ahogy eddig. Penteken kaptam egy szemcseppet mert kothartya gyulladasa volt, es amiota azt egyszer egyetlen csepp erejeig hasznaltuk azota vannak rajta ezek a kiutesek. De a szemcseppet nem hasznaltuk tobbet. Orvoshoz probalom elvinni, de mikor napkozben vinnem a kiutesek eltunnek igy nagyon nem tud mit mondani. Most ugy megyek el h lefenykepeztem.

Probalunk kul kajakat leszedni az etrendjebol mint, husi, kiprobaltuk h nem adtunk neki tejet (nekem tej allergiam volt kicsikent), es helyettesitettuk tapszerrel, de ez sem mukodott. Most a forditottjat probaljuk, tejet adtunk reggel es melloztuk a tapit. De nem tudom h estere mi lesz...

Volt vkinek ilyen tapasztalata?

2011. aug. 31. 04:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy bárányhimlője lesz.
2011. aug. 31. 06:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a mosószer lesz, amivel a lepedőjét, vagy a takaróját mostátok!!!
2011. aug. 31. 07:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk pár hete volt ugyan ilyen kiütésünk! Allergia volt, az én lányom a milky way tejitalt nem bírta. Kellett 1 hét mire teljesen kiürült a szervezetéből.

De én azt csináltam, hogy minden nap írtam, hogy mit evett és mindig mást vontam ki az étrendjéből, illetve figyeltem a testét! De a végére kiderült, hogy a tejitallal van a gond.

2011. aug. 31. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!