Milyen animét nézhet egy kicsi gyerek?
Én nagyon szeretem az animéket,de inkább ugye a felnőtteknek szólókat. Hello kitty-t egy fiúnak nem mutogatnám, Maja a méhecske aranyos,csak elég régi már.
Ha valaki esetleg nincs tisztában vele,hogy mi az az anime,mert csak az RTLklub felhozatalából indul ki,akkor kérem az utálkozó hozzászólást hagyja máskorra.
miyazaki filmeket szereti a kisfiam
a szomszedom totoro sokaig a kedvence volt (totoro, macskabusz, van neki egy csomo ilyen jateka, mai napig eljatszik veluk, pedig most mar mas a slager), a pompoko is (bar az inkabb felnotteknek valo, a fiam imadta az epitos reszt), a ponyo is nagyon tetszett neki
bevallom mas animet meg nem nagyon mutattam neki, de koszi a kerdest. ja, de, meg egyet, azt imadta. a kukucskat, de az nekem nagyon fajt :D
Attól, hogy régi, még tök jó a maya, ajánlom még a moomint, én imádtam (meg ajánlom a babart is, bár az nem japán, de szerintem sok jót tanulhat egy gyerek)
Kukucska jut még nekem is eszembe.
Sajnos talán ezzel ki is merült a magyarul is megtalálhatók listája.
Ha kicsit már nagyobb gyerek, a sport animéket ajánlom.
Meg az anidb-net-et neked, ott megtalálsz mindent. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!