Valóban minden csak szervezés kérdése lenne?
Én a 2 pici gyerekemmel együtt járok vásárolni (közért, piac, dm, posta, stb).
Fodrászhoz este szoktam menni, amikor megjön a férjem.
Pedikűröshöz korán reggel, amikor még mindenki alszik.
Egész jól elvagyok.
Tényleg csak szervezés kérdése.
Pl vásárolni miért nem tudsz elmenni? Messze van, és nem bír annyit gyalogolni a picid? Mi a gond?
Pedig tényleg csak szervezés kérdése. Fodrász kivételével mindent a két kis gyerekkel oldottam s oldok meg. Sőt tervezzük a harmadikat.
Volt hogy orvoshoz is magammal kellett vinnem.Megértőek voltak, persze bejelentkeztem, hogy ne kelljen várni, de nagyon beteg voltam.
Teljesen idegen városba költöztünk, senki de senki nincs itt aki segítene. Férjem meg kamionsofőr, ezt nem kell részleteznem gondolom.
Lassan 3 éves és majdnem egy évesek a gyerekeim.
Fodrász van szombaton is, vagy olyan is van aki 8-ig vállal hétközben, addig a férjem hazaér.
Vásárolni a gyerekekkel, napi kenyér, joghurt. Heti egyszer, általában hétvégén nagybevásárlás, vagy egyedül megyek, vagy mindannnyian. Pelenkáért dm-be a férjem jár.
A napunk kb így telik:
fél 7-7 között ébredés, tápszer, kakaó, kávé, kinek mi.
Reggelit a férjem szokott hozni (6 kor indul) reggel vagy előző este úgy veszek hogy maradjon.
Ágyazás, öltözés, rendrakás, mosás indítás, közben nagy még mesét néz, kicsi el van valamivel. Pl a kulcscsomó 10 percig is szó nélkül lefoglalja.
ebédet elkezdem csinálni pl zöldség pucolás, húsdarabolás, panírozás
fél 9 reggeli, majd a végén még a kicsi elüldögél kb 15 percet az etetőszékben a kis falatkáival, addig rendet rakok, felteszem az ebédet.
Játszok velük, közben ránézek a kajára, együtt kiterigetünk.
10-f12 játszótér
f12 ebéd
12-f3 alvás (ezidő alatt vasalok, ha kell felmosok, hajtogatok, ebédelek és netezek)
f3-f4 játszunk, ha kell porszívozok
f4 uzsonna
4-f7 játszótér
f7 vacsi
7 fürdök, utána a gyerekek
8 kicsi megy aludni
f9 nagy megy aludni
én 10-f11 közt alszok, a férjem van hgoy még tv-zik.
Fodrászhoz a lányommal járunk, körmömet este magam csinálom, vásárolni együtt járunk hétvégén, de ha kell valami hétköznap akkor elmegyünk a lányommal ketten.
Biztos lehet jobban is.Nekem igy sikerül. Néha érzem azt, hogy na ez most nemfog menni és nincs is kedvem elindulni és olyankor lep meg a lányom azzal, hogy angyalian viselkedik a dackorszak kellős közepén...
Van abban valami, hogy szervezés kérdése, de az is biztos hogy nem mindenkinek megy egyformán.
2 gyerek mellet (egy 3 éves éd egy 7 hónapos) mindent magam csinálok, bevásárolok, háztartást vezetek, füvet nyírok, fodrászhoz járok, orvoshoz hordom őket.
Fodrász van hétvégén is, de én általában úgy oldom meg, ha megyünk anyuékhoz, ott megyek el, a többit pl körmös, pedikűr ugyanígy, mert a férjem reggel 6-tól este 7-ig dolgozik, mamák papák, dédik, tesók mind több száz kilométerre.
Szóval tényleg csak szervezés kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!