Anyukák! Akiknek a gyerekei csak veletek aludt el, később az oviban el tudott egyedül aludni?
Figyelt kérdés
Kislányom igaz,hogy még csak most múlt 2 éves,de már ezen agyalok,hogy mi lesz majd az oviban.Nagyon ragaszkodik hozzám,és nem alszik el csak ha mellette fekszem,(Igaz már párszor volt,hogy sikerült egyedül is)pedig próbálkozunk.
Beszoktatásról ne is beszéljek.....
Nálatok hogyan zajlott?
Köszönöm a tapasztalatokat!
2011. aug. 28. 22:37
11/16 anonim válasza:
otthon csak úgy hajlnadó elaludni, ha én ott fekszem mellette, de a bölcsiben is és az oviban is simán elalszik magától, elejétől fogva nem volt ebből gond
12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nagyon köszönöm a biztató szavakat,megnyugtattatok!!!!:)))
Egy szobába alszunk,(egyenlőre nem megoldható a külön szoba)de már gondolkoztam,hogy közelebb húzom az ő ágyát,és úgy mellettem tud elaludni....hát tényleg remélem az én lányom is majd megszokja az új "renszert"!
Még egyszer köszi nektek, persze várok még tapasztalatokat!!!!:))))
2011. aug. 29. 21:46
13/16 anonim válasza:
mar elozoleg irtam ,de ha induluk a bolcsivel 5-en akkor meselek hogy mi volt! az enyem is velem alszik es irto anyas! 20 honapos kislany.
14/16 A kérdező kommentje:
Szia!Oké,majd meséld el a fejleményeket,kíváncsian várom/várjuk!Biztos nem lesz gond!:))ÜDV!
2011. aug. 31. 17:23
15/16 anonim válasza:
sziasztok! tul vagyunk a masodik napon. az elso nap konnyebb volt mint a masodik. szegenykem nem tudta hogy ott lesz hagyva.elterekodott a figyelme a sok szep kepektol a falon es az ujdonsag latvanya elbuvolte es csak kb. 5 perc utan eszmelt fel es fakadt sirva,mondtak a dadusok. kicsit mimoza volt de eljatszott,jol evett es 2 orat aludt.simogatas nelkul. itt nincs beszoktatasi ido ha a szulok dolgoznak.mit mondjak en sirtam az elso napon mikor mentem erte ugy meghatott az orome mikor ete mentem. a masodik napon en vittem ,mar tudta hogy ott hagyom es sirt szegenykem de azt mondjak nem sokaig mert lekotottek a figyelmet a gyerekek. a parom ment erte ,ugrott a karjai koze!a dadusok szerint mar aznap mosolygott is es felszabadultabb volt.szinten jol es hamar elaludt minden problema nelkul.a tejet se fogadta el amit itthon az alvashoz mindig igenyelt. remelem naprol napra jobban erzi majd magat. tehat ne aggodjatok az egyutt alvas miatt.a bolcsibe es az oviban latjak hogy minden gyerek alszik egyedul a kis helyen es pillanatok alatt elfogadjak a helyzetet.egyenlore en ,meg ki vagyok kicsit borulva szerintem jobban mint o ,es ha kicsit hivatalos voltam hat ez azert van ,alig tudok fogalmazni.sok szerencset nektek es a babukatoknak is!
16/16 anonim válasza:
A kislányom, aki mára 13 éves, régen nekem is csak akkor tudott elaludni, ha én is mellette feküdtem. Óvodában délután nem tudott aludni, de nem amiatt, mert nem voltam mellette. Neki egyszerűen a délutáni alvás rendellenes, mert "Aludni éjszaka kell" szerinte de én is egyet értek ezzel. Eleg sokat unatkozott alvásidőben meg az óvónenik nem szerették, de én es a családja imádjuk es ez a lenyeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!