Minden szülinapot vendégekkel ünnepeltek?
Mi nem vagyunk nagy ünneplősök, nem szeretjük.
1. és 2. szülinap is úgy telt, hogy a szülinapon hármasban voltunk (apa, anya, lányunk).
Hétvége egyik délutánján egyik nagyszülő páros, hétvége másik délutánján másik nagyszülő páros.
Hétköznap még keresztszülők.
Most majd a 3. szülinapján meg fogunk hívni néhány kis barátját a játszótérről + anyukákat, de így sem leszünk sokan. És ezt is azért, mert nyáron ők is meghívták a lányomat, illik visszahívni őket.
Nagy családi és baráti banzáj nálunk sosincs.
Mi sem vagyunk nagy unnepelgetösök. (Karácsonykor is csak a gyerek miatt van karácsonyfánk, elötte nem volt.)
Az elsö szulinapon itt volt az összes rokon. A második és harmadik szulinapot már csak hárman, ill. ketten unnepdltuk. Apjának kulföldre kellett utaznia. A nagyszulök kulön-kulön jöttek, ahogy idejuk volt (anyosék rengeteget meloznak és kissé messze is laknak). Az unokatesok, és a keresztanya pedig europa szerte vannak.
igen. aznap hármasban ünnepeljük.
vasárnap meg jön a család, egyszerre mindenki, a dédszülők, nagyszülők, keresztszülők, nagybácsik, nagynénik, még az én nagynénémék és családjuk is jön :D olyan 20-25en szoktunk lenni, finomakat főzök, mindenki jókat beszélget, a kávékor meg hozzuk a torát és csoportos köszöntés jön :D
én nagyon szeretem ezeket a napokat, amikor alkalmunk van megismételjük szülinapok nélkül is :)
Mi úgy ünnepelünk, hogy jönnek anyósomék, a férjem testvére felesége és gyerekei, jön anyukám , jön a 2 tesóm, a tesóm férje , a másik tesóm felesége és tesóim összesen 5 gyereke. Jön a legjobb barátnőm is , a párjával és a kislányával. + mi öten, a két lányom és a fiam. (16 éves, 2 éves, és a 10 hónapos).
Így 24-en vagyunk ünnepenként. ( CSAK szülinapokon, névnapoknál csak átjönnek külön-külön)
Jövőre már 26-an leszünk, mert én és a barátnőm babát várunk. :-)
31.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!