Mivel és miből esznek az ovisok nálatok?
Az enyémek falusi oviba járnak, de a levest azért külön tányérban kapják. A kiscsoportosoknál a 4 év felettiek már villát is kapnak.
Az hogy ne menj be utcai cipővel, minden oviban ki van írva- tényleg nem szabad, a gyerekek is csak váltócipőben vannak bent.
Popsitörlés: sajnos ez elég sokáig gond, ne tudd meg, ha kisfiam egyedül kakil, miylen gatyával jön haza... Sok a gyerek, kevés a dadus (mert ugye az óvónéni nem töröl feneket).Ez ellen nem lehet tenni, egyszer csak mmegtanulják maguknak kitörölni...
Én falusi oviba jártam mert anyum ott volt a doki mellett asszisztens és irtó édesek voltak,pedig 2en voltak egy csoportban(emlékeim szerint) és elég sok gyerek jutott rájuk.
Mi is rendesen kaptunk 2 tányérból és szerintem nekünk felvágták a husit evés előtt és persze midnen olyat amihez kés kellett.A wc pedig,nekem szerencsére nem volt ilyen bajom,mert megtanultam ovi előtt rendesen kitörölni:)de emlékszem,hogy volt olyan,hogy más gyerekeknek ki kellett,de az ovónéni megcsinálta.
Azért felháborító,h egyes ovikban mit megnem engednek maguknak,persze tudom,h sok a gyerek,de érdekes,h nálunk mindenkire jutott idő,pedig tényleg sokan voltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!