Nem esik ki a kiságyból?
Figyelt kérdés
Aggódom, hogy nem esik-e ki a 19 hónapos lányom a kiságyból. Valakivel történt már ilyen? Mikortól kell rendes ágyra váltani?2011. aug. 27. 12:49
1/6 anonim válasza:
az enyém 13 honapos de mellig ér neki a széle, ma furunk lejjebb még 4 lyukat, remélem 16 honapos korára jo lesz már neki a heveröje.
2/6 anonim válasza:
én kiskoromban mindig kiestem, és még mindig itt vagyok köztetek :) szerintem semmi komolyabb nem lesz ha kiesik
3/6 anonim válasza:
Ha aggódsz, biztos van alapja is. Próbáljátok ki a rendes gyerekágyat, ha nem jó, még mindig visszaállíthatod a kiságyat.
4/6 anonim válasza:
Tegyétek lejjebb a matracot.
Bár a fiamnál nem ezt tettük hanem 14 hósan megkapta a körbetámlás gyerekheverőt.
5/6 A kérdező kommentje:
A melléig ér a kiságy de pl. a konyhai szék is, amire simán felhúzza magát és ráül. Még nem hajolt ki a kiságyból, nem próbálta húzgálni magát. Azért nem örülnék ha majdnem 1 m magasról kibukfencezne. De nagyon sokat forog a kiságyban, nem tudom még rendes ágyra rakni... Szerintem majd valahogy magasítunk.
2011. aug. 27. 16:19
6/6 A kérdező kommentje:
moncsi82!
Nem mászott ki? Külön szobában volt?
2011. aug. 27. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!