Milyen meséket nézettek a gyerekekkel?
két éves a fiam.amiket szeret és nézhet az a kisvakond,postás pat,matuka.
a minimaxon is nézhet pár mesét,lilla állatkertje,fifi,eperke,dzsungel könyve meg még egy pár.reggel szokott mesét nézni csak
A lányom 2,5 éves egy pár hónapja engedem neki a tévézést (azelőtt nem is igazán érdekelte). Én többnyire régi meséket nézetek vele DVD-n (Kis vakond, Kockásfülű nyúl, Bob és Bobek, Dr. Bubo, Mézga család, stb.). A tévében a Boomerang-ot nézi, ott is sok régi, jó van (Tom és Jerry, Scooby Doo, Bolondos dallamok, Popeye stb.).
A mai mesék (elsősorban a sorozatok) szerintem nagyon gagyik, már elnézést. Ezért nem nagyon nézetek vele Minimaxot se (már ott sincsenek jó mesék, régebben voltak) se a Disney csatornát. Egyszerűen a mai kisgyerekeknek készült mesék többsége borzalmas.
Pl. a múltkor véletlenül odakapcsoltam a Duck TV nevű csatornára. Hát... kidolgozatlan színes figurák lebegnek, nulla történet. Azóta többször odakapcsoltam, hátha van valami normális, én meg csak véletlenül kifogtam ezt a műsort, de mindig olyanok mennek. És ez elvileg baba-csatorna, és ez megnyugtatja a babákat. Szerintem meg ott kezdődik, hogy egy babának nem kéne tévéznie...
De a mai mesék között is vannak aranyosak, pl. Sün Alfréd, Simsala Grimm.
Hű, elnézést, hogy kicsit elkanyarodtam és a vége kicsit off lett, de rögtön eszembe jutottak ezek a dolgok. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!