Hogyan érhetem el, hogy bilibe wc-be kakiljon?
Lányom 25 hónapos,2hónapja nincs pelus.Viszont simán kakil a bugyiba.Nem akar se bilibe se wc-be.Erősen tiltakozik ellene.Inkább nem kakilDe ha ráadom este a pelust 15-20 perc és telepakolja.
Mit tehetnék?
Vársz még vele.
Vagy addig ülteted a bilin, amíg abba pakol és ha sikerült neki, akkor nagyon-nagyon örülsz neki és megdicséred.
Játszátok el, hogy a kedvenc játéka bilizik és jól hallhatóan dicsérd meg előtte és kérdezd meg a gyerekedtől, hogy igaz milyen ügyes volt, hogy a bilibe kakilt? Így kell csinálni, mindenkinek, nézd én is oda kakilok!!!
Köszi a válaszokat
Már az összes babánk bilizik de nem használ
Nem eröltetem csak nem értem miért van ez.Fél?
Az én lányom is 2 éves korától szobatiszta volt pisihez. 3,5 évesen lett kakihoz is. Vagyis végülis szólt, és úgy adtuk rá a pelust, de bilibe, WC-be nem volt hajlandó. Egyszerűen nem akart. Karácsonykor volt 3,5. Egyszercsak elment WC-re és belekakilt. Azt mondta eldőntötte, hogy ez a karácsonyi ajándék anyának és apának.
Engem is mindenki cseszegett, hogy eröltessem, de nem hallgattam senkire, és nem eröltettem. Meg is oldódott a probléma, mikor eljött az ideje.
Az én lányom 25,5 hónapos, és pisilni sem hajlandó a bilibe.
Erőltetni nem akarom, mert mindenki azt mondja, hogy nem jót teszek vele.
Kérdezgetem, kell-e pisilni, azt mondja igen, leülünk a bilire, semmi, utána egyszer csak benne a pisi a bugyiba.
Kakiról már álmodni sem merek, hogy a bilibe menjen.
Szerintetek mit tegyek??
A fiam most múlt 3, kb egy hónapja szobatiszta, de a kakit pelusba rakta. Én is mindenféle csellel próbáltam, aztán kitaláltam, hogy ha belekakil a wc-be a klotyómanó hoz neki valamit. Pár nap múlva belekakilt, és a klotyómanó hozott csokigolyót:)
azóta a wc-be kakil, mert rájött hogy az se rosszabb. Csak ugye apleus kényelmesebb volt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.Várok tovább türelemmel.Sosem szídtam le eszem ágában sincs!!!! Csak hallottam olyat,hogy félnek bilibe wc-be kakilni a babák.Vajon miért?
A válasz megírásának időpontja: ma 14:07
Nekem azért kezdte a bilizést mert látta a szomszéd kislányt,hogy szól anyukájának és hozza a bilit.Azonnal le kellett venni a pelust és onnan elég simán ment a dolog.Persze volt pár bugyicsere pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!