Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 eves kislanyomnak hasmenese...

2 eves kislanyomnak hasmenese van, nem akarja bevenni a gyogyszert, amit a doktorno felirt, nem akar enni, inni semmit, felek, nem tudom mit tegyek, valaki tud tanacsot adni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
nem én írtam,hogy bunkó,de írhattam volna,gratula a gyerekeidhez.és tény igazad van,mert egy gyógyszert ha teszik ha nem be kell adni,de attól még lehet kérdezni,mert gondolom,nem akarta rögtön lenyomni a torkán.A stílusoddal van gond.de nem is kevés.tovább lehet állni ha valami nem tetszik.
2011. aug. 20. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

az a helyzet, hogy nemcsak bunkó vagy de rosszindulatú is, ez meglehetősen ellenszenves párosítás. hallottál már arról, hogy az átkozódás visszaszáll az átkozódóra? talán ha megpróbálod továbbvinni ezt a gondolatmenetet...

amúgy azon is gondolkodtam, mit keresnek a poharak a fürdőkádban? a kádban lévő vizet issza a gyerek?

az az orvos is eléggé a helyzet magaslatán lehetett, aki erőszakkal adta be a gyereknek a gyógyszert. ha félrenyel és tüdőproblémái lesznek, az persze már a szülő gondja.

továbbá szeretném ismételten leírni gyengébbek kedvéért, ez egy kérdezős oldal, ide kérdezni jönnek az emberek, meg segíteni egymásnak, ha tudnak. ha nem tudsz segíteni még egy jó szóval se, akkor miért nem maradsz csöndben? azt már mindannyian vágjuk, hogy nagyon elégedett vagy magaddal, akkor hajtsd nyugodtan álomra az önelégült fejedet de aki épp bajban van, azt ne rúdgosd.

2011. aug. 20. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
6%
Nevetségesek vagytok...Elégedett vagyok,tényleg.És nincs bennem rosszindulat,csak nem csípem a gyengeséget.Főleg azt nem,aminek egy gyerek issza meg a levét. Végül is kérdező sikerült beadni a gyógyszert?
2011. aug. 21. 01:02
 14/16 anonim ***** válasza:
A kórházban se tüncibünciznek,ott is ezzel a módszerrel adják be a gyógyszert,mivel nyelési ingert vált ki nem nyelik félre(mivel nincs idő könyörögni)Hogy kicsit megvédjem a dokinkat....én is csak segíteni próbáltam.Nem annyira brutális mint elsőre látszik,kb a 3. után simán engedte a lányom.Remélem kérdező megoldódott a probléma.
2011. aug. 21. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
ja tényleg nincs benned rosszindulat csak azt kívánod, hogy autista legyen a gyerekem (mer nehogy már másnak jobb legyen), valóban egy tündérmackó vagy, ne is higgy annak, aki mást mond
2011. aug. 21. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem semmilyen gyereked sincs,úgyhogy nem értem miért vered a nyálad. Ha te lebunkózhatsz a saját tapasztalataimért ami talán többet ér annál,hogy nyalogatom bajtársnőm kis sebét szerintem ez belefér.De folytathatjuk privin,tényleg kiváncsi vagyok,mennyi eszed lehet.
2011. aug. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!