Hogyan ünnepeltétek a gyerekek első szülinapját?
Szia!
Nekem van egy 3 éves, és egy 1 éves lányom. Mi meghívtuk a rokonokat is, mert a nagy már értette mi folyik körülötte. Mivel a két lánynak egy napon van a születésnapja, így a kicsi is részese lett a dolognak.
Nálunk úgy volt, hogy délutánra odahívtuk a rokonságot, amikor mindenki ott volt jött a 2 torta. Ettek, ittak, és nem sokkal később hazamentek, mert tudták, hogy nemsokára fürdünk, így sértődés se volt abból, hogy haza kell küldeni őket.
üdv. Csilla
Nálunk 2 hete volt a nagy ünneplés. Itt volt a két mama, azok barátai, a nővéreim és azok férjei azok gyerekei, a dédi.
Főztem ebédet, mindenki itt ebédelt és utána tortáztunk aztán ajándékokat bontottunk, majd délután kivonultunk a játszótérre.
Kislányom egyáltalán nem ijedt meg! Sőt, remekül érezte magát. Örült, hogy itt vannak a mamik, és hogy körülötte forog minden.
Én modjuk annyira kipurcantam tőle, hogy Hűsvét nálunk elmaradt, mert se kedvem, se energiám nem volt újra díszbe burkolni a lakást és főzés-sütést rendezni sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!