Mennyi idős gyerek 15 kilós? A 15-36 kg autósülések kb. hány éves kortól vannak?
2,5 évesen volt 14,5 kg
3 évesen most 17kg
Kislányom 3 éves és 18 kg.
Keresztfiam 5 éves és 16kg
Én 5 évesen voltam kb 15 kg. 6 évesen 16, ezért nem mehettem csak egy évvel később iskolába. Bár én lány vagyok.
Lányom lassan 3 éves, és csak 11,5 kg.
3 évesem 12 kg.
unokatesoja 2 évesen volt 15
Az autósüléseknél a gyerek magassága számít. Ha a feje túllóg a háttámlán akkor az már kicsi, mivel ütközéskor nem védi semmi.
A lényeg, hogy a feje ne lógjon túl. A kg. csak iránymutató, egy körülbelüli érték amit a gyártók a kg-magasság táblázatból néznek meg.
20 hós 14 kg... Őt még biztos nem lehetne olyanba beültetni...
De nem véletlenül van az a 3 kg átfedés :)
Nézd mit találtam: 15 – 36 kg/ 3 évestől 12 évesig
3.5 éves, 14 kg, de magas fiú. Ő már 3 évesen 15-36kgs ülésbe (concord lift evo) került, mert hosszra kinőtte az előző ülését. Akkor 13.5 kg volt. A lényeg, hogy a biztonsági öv jó helyen fusson.
Szintén magas, vékony fiú anyukája:)
Iskolába én is csak egy évvel később mehettem a súlyom miatt és a férjem is, szóval az aggodalmam nem alaptalan :-) a férjem közel 190 centi magas jelenleg, én a 170-et közelítve megálltam. én már nem vagyok vékony a kisfiam létezése óta, de előtte gebe voltam. férjem pedig még mindig az. :-DDD
szóval a kicsi fiunk is efféle tendenciát látszik követni. 9 hónaposan 80-as ruhákat hord, pedig mindössze 8 kg. már jó ideje autósülésben utazik, kb. 5 hós kora óta, mert a hordozó már akkor rövidnek bizonyult. tegnap pedig észrevételeztem, hogy ugyan bőven nincs még kilenc kiló, de a lába jócskán a hátsó ölésen van már, így ideje lesz megfordítani menetirányba a lurkót. szerencsére stabilan ül már :-)) na és ezen a gondolatmeneten elindulva jutottam el oda, hogy vajon elég lesz-e majd 15-36-os ülést venni vagy 9-36-os kell majd. de akkor megnyugodtam, hogy a hossz is számít és majd a fejecskéjét nézzük, hogy meddig ér. annak még bőven van hely :-)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!