A kisfiam februárba tölti a 3-at, és csak szeptembertől mehet oviba, akkor a köztes időben jár valami támogatás a családi pótlékon kívül?
Próbálkozz még a bölcsivel.. hátha lesznek üres heylek ( próbálj meg ismerős vállkozótól munkáltatóit szerezni).
Ha fel vették bölcsiba akkor szeptemberig járhat oda. Utána meg ha sikerült az ovi akkor oda.
Nekem a kisebbik szepttől ovis lesz ( ő is februári) és most még bölcsizünk kicsit ovi előtt.
Én is így jártam idén februárban. Febr 1- én töltötte a 3. szülinapját, szeptembertől kezdheti az ovit.
Munkahelyem megszünt. Elmentem munkanélkülire, jelenleg ez a bevételi forrás. Néha találok alkalmi munkát, ez havi szinten 7-8000 ft-ot hoz a konyhára.
Nálad az alkalmi munka gondolom kilőve a gyerekfelügyelet megoldhatatlansága miatt.
Marad a munkanélküli.
De amint a 3. életévét betölti a munkanélkülire kell menned azonnal az előző munkaadódtól származó papírokkal. Érdeklődj a munkaügynél előre, melyek ezek a papírok, h ne akkor kelljen keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!