Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen autósülésetek van, ami...

Milyen autósülésetek van, ami 15-36 kg-ig jó? Hol vettétek? Mennyibe került?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:

concord lift evo pt.

A Brendonban vettük márciusban, akkor akciós volt 32 ért.

Ilyen: [link]

2011. aug. 15. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:

sunshine kids monterey, nagyon jó, állítható, széles, a fejtámlát sokáig lehet emelni, tényleg akár 12 éves koráig használhatja a gyerkőc :)

szintén Brendonból, 35e

[link]

2011. aug. 15. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én nagyfiamnak 3 éve olyan gyerekülést vettünk, ami 9-36 kg-ig jó. Auchanban vettük akkor, 20 ezerért, minden rendesen megvan (E betűk, számok..:) ).

Most 4 évesen 18 kg, mostmár ülésmagasítót vettünk csak, ami szintén 15-36 kg-ig jó. (tescóban 7000 ft, nem a műanyag fajta, hanem a kipárnázott) Kellett a gyerekülése a kistesónak, meg elég kényelmetlen volt már neki, az öv is alig érte már be..:)

Egyébként most 110 cm a fiam, jobban szereti az ülésmagasítót. nagyfiúsabb. Persze attól függ, mekkora a gyerkőc. A mi gyerekülésünket is lehet ülésmagasítóként használni majd, de így praktikusabb volt, mint venni még egy gyerekülést.

Persze nézni kell azt is, mennyire nagy már, mennyire tartja magát.

2011. aug. 16. 10:37
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.

2 éves, 14,5 kg, 92 cm

2011. aug. 16. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

2 évesen még nem ajánlott a 15-36kgs ülés. Mert azoknak nincs saját övjük, hanem az autó övével vannak bekötve a gyerekek. Egy 2 éves még kibújik alóla. Ezek az ülések nem dönthetőek.

Inkább vegyetek neki 9-36kgs ülést, pl. Concord trimax. Dönthető, saját öves.

Sajna nem csak a gyerek súlya a mérvadó:(

Plusz, bármilyen ülést is nézel ki neki, mindenképpen próbáld bele a gyereket, mert pl a 15-36kgs üléseknél nagyon nem mindegy, hogy hol megy át a gyereken a biztonsági öv.

Az én fiam 3 éves volt, amikor vettük, 105 cm és 13,5 kg. A magassága megvolt az üléshez, és ruhában a súlya is. Bár, megmondom őszintén, ha elkapja a bolondozás útközben, többször rá kell szólni, hogy ne fészkalódjon annyit,mert olyankor képes az övvel együtt előre dőlni, ficánkolni.

2 évesen még vegyetek neki kisebb ülést, aminek saját öve van!!!

2011. aug. 16. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszi, erre az öv dologra nem is gondoltam
2011. aug. 16. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekunk Brevi volt a Brendonbol,jó széles.Rég volt,akkor olyn 30-35 ezer kozott volt.A kisebbiknek a tescobol vettunk 22 ezerért,az is jó volt,de a Brevi sokkal szélesebb.Késobb ulésmagasitonak használtuk csak mert szét lehetett szedni.A mai napig megvan,kb 11 éve a brevi és csak a huzat van megfakulva rajta.Jó választás volt de nem tudom még gyártják e azt a márkát.Amúgy ugyanazt a jelet tartalmazza ami most kell.
2011. aug. 19. 09:53
 8/8 anonim válasza:

Nekünk Espiro Optima Pro-nk van, és nagyon szeretjük. Az, hogy dönthető legyen menet közben, hogy sokáig jó legyen, valamint ne legyen irreálisan drága, volt a fő szempont. Megkérdeztünk több ismerőst, ezt ajánlották. Ez 9-25 kilós. Úgy gondolom, 25 kilósan úgyis elég lesz az ülésmagasító...

[link]

2011. aug. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!