Félted a gyereked a bölcsiben a "vadabb" gyerekektől?
nekem lányom van, amolyan kis mimóza,érzékeny, lelki beteg voltam, mikor bölcsibe irattam, én is ezért amit irtál.
Reménykedtem is, h nem lesznek olyan vadabbak a csoportjában, de hát voltak :( És ne mcsak a fiuk..
Már ovis, de még mindig nem igazán tudja megvédeni magát, volt, hogy leordítottam egy kisfiú fejét, mikor pont megláttam, h a lányomat atrocitálta. De hát egyik fülén be, a másikon ki...nem tudom, az ilyenek anyja mennyit foglalkozik a gyerekével...
Legtöbb gyerek azért "edződik", a Tied is fog, biztosan.
Az enyém is alakul már, de hát ez lesz az életben is, meg kell tanulniuk magukat megvédeni!
Szerintem ha ilyen korán már szembesülnek azzal, hogy meg kell magukat védeni, akkor sikerülni fog nekik később, mikor komolyabb támadásoknak lesznek kitéve...
Az enyém sem verekedett sosem, de valószínűleg ebbe az is belejátszott, hogy korábban nem is volt huzamosabban gyerekek között. Meg ő is olyan volt, akinek bármit ki lehetett venni a kezéből, nem szólt érte.
Hát a bölcsiben messze nem ilyen, ott nem hagyja magát. Sőt, megesett már párszor, hogy ő volt az, aki elsőnek odacsapott. De hát az ilyen kicsik sokszor még nem tudják megfogalmazni, mi is a bajuk, és "egyszerűbb" nekik odavágni egyet. Na nem mintha erre tanítanám, de azért az ilyesmi előfordul. Az enyém is kapott már taslit másik gyerektől, ő is adott már másnak, a bölcsi már csak ezzel jár.
NEM
A fiam is vadabb gyrelk volt, úgyhogy tudom miylen szülőnek lenni.
Sokan azt hiszik ez neveléás kérdése , de nem.
De mondjuk a lányom si megvédi magát, ha úgy adódik.
Amúgy az élet sem egy rószaszín köd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!