Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Linkelnél olyan kismotort,...

Linkelnél olyan kismotort, amivel nem esne lépten-nyomon?

Figyelt kérdés
16 hónapos (80cm) kicsimnek jelenleg nyuszimotorja van.Imádja!Eddig a lakásban közlekedett vele.Lemerészkedtünk a napokban utcára is,kettőből kétszer esett vele,de most a másodiknál elég durván,fejre.Mindkétszer beakadt a nyuszi kereke a járdán lévő repedésbe...Nem akarnám megfosztani a motorozás örömétől,de ez se mehet így...Nem tudom,hogy nagyobb kerekű,vagy nehezebb,vagy ... vagy milyen lenne jó? YBikeban gondolkozok,de azt meg 2 évtől ajánlják.Előre is köszi a segítséget!
2011. aug. 13. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

26 hónapos fiam is Enduro motort használ. Mint a linken látható.

Gumikerekűt nem is terveztem neki venni, fene akarja cserélgetni, ha belemegy valami tüskébe.

Az meg, hogy hangos... ezvan... a szomszéd autója és porszívója is hangos.

2011. aug. 13. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Az első által belinkelt moto a legjobb,szuper darab.több méretben kapható és strapabíró.2-3 gyereket is képes kiszolgálni.Sajnos az én középső fiam is kinőtte már így egy nagyobb tipusút kapott,aminek 6 hónap alatt elkezdett szétrepedni a kereke.De a férjem rakott rá egy gumicsíkot és így tök jó,ráadásul halk lett.Így nem zavarjuk a szomszédokat:::)))))
2011. aug. 13. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező én vagyok a 0%-os

nem találtam pont ugyanolyan motort,de valamennyire hasonló van a képen [link]

Ilyesmit lehet kisebb nagyobb méretben venni és állítható az ülés és kormány magassága is.

[link]

van belőle tricikli is.nézz körbe gyermekboltokban,mi egy mester utcai boltban vettük régebben.

2011. aug. 13. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Ez futóbicikli amit linkeltél, ahhoz meg a kérdező gyerkőce még túl kicsi, könyörgöm, még csak 16 hónapos!!! Ennyit a te értelmi szintedről, drága! Futóbicikli majd 2,5-3 éves kor körül lesz jó, amikor már van annyi egyensúlyérzéke a gyereknek, hogy meg tudjon vele állni, ha nem tudnád.
2011. aug. 13. 19:10
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Ez futóbicikli.

a kérdező motort írt.

én ilyet nem isfogok venni,mert ismerősöm vett a kisfiának,utána meg nem értette h a normál bicón mire valoa pedál.

Meg ezekkel aztán életveszélyes száguldozni!!!nagyon tudják hajtani,és nagyobbat lehet esni vele mint a mocival.

és meg kell tanulnia egyensulyozni vele először.

2011. aug. 13. 21:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi aki eddig írt!
2011. aug. 13. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 22 hónapos, és az alábbi motort vettem neki. Nagyon szeretjük, keveset, szinte sosem borul vele, én meg vagyok vele elégedve. És a Kisfiam is imádja. :)

[link]

2011. aug. 14. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a cross motoros. Bocsánat, még annyi, hogy ez 3 éves kortól ajánlott, de szerintem jóval korábban is használható ahogy mi is használjuk, nem magas motor, kényelmesen ül rajta és tökéletesen tudja használni. Üdv.
2011. aug. 14. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!