Hogy vegyem rá a kislányom, hogy felvegye a bugyit?
Én vagyok az utolsó válaszoló!
Egyáltalán nem vált függővé tőle a fiam,simán levesszük a bugyit,és még mindig imád nélküle lenni.A "vigyáz rá",abban az esetben hangzik el,amikor vastagabb nadrágot kap,mert akkor a varrások biztos,hogy zavarják ha nincs rajta gatya.Nem azt mondom neki,hogy beteg lesz nélküle a kukija....félreértés ne essék!!!
Én értem, hogy nem azt mondod neki, és hogy jó szándékkal teszed. :) Csupán csak átgondolásra vetettem fel meglátásomat. :) Ugyanis attól még , hogy nem elemed ki neki, hogy baja lesz a bugyi nélkül, attól még a gyermek fantáziája belekapaszkodhat abba, hogy ha a bugyi segít, felötlik benne esetleg, hogy mi lehet bugyi nélkül... pl. ovis kisfiúkban megjelenik a rejtett kasztrációs szorongás, lásd: Sigmund Freud felvetése, akivel alapvetően elindult a pszichológia tudománya.
A lényeg, hogy szerény, de szerintem hasznos felvetést tettem. :) És kiemeltem, hogy a szándékod jó, és hogy fontos általában a szülői kreativitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!