Mi a véleményetek arról, hogy a gyerek csak 4 évesen kezdje az ovit?
Figyelt kérdés
Anyuka nem dolgozik,úgy érezzük,hogy érzelmileg még nem érett az óvodára. Soha nem volt hagyva nagyszülőknél,most kezdett simán elmaradni velük,de itthon,a saját megszokott környezetébe.Nagyobbik gyerekkel megjártuk,végigkísérte az ovis trauma.2011. aug. 11. 10:01
11/11 anonim válasza:
Én négy évesen voltam ovis, egy évig bölcsis, mert anya nem akarta h visszamaradjak az oviba mikor a barátaim jó része tovább megy (évvesztes vok) de dolgoznia kellett úh egy évig bölcsis voltam, és szerintem is jobb volt így, mert nagyon rossz lett vna visszamaradni a többiekhez képest, így ha a ti gyereketek is évvesztes, akkor egyértelműen pozitív a döntésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!