2.5 éves fiam még nem beszél? Most már aggódom!
Figyelt kérdés
Meddig várjak még? Mindent megért, mutogatással tökéletesen kommunikál de apróbb jelét sem látom, hogy szavakkal mikor fog. Akinek ebből problémája volt, tudna segíteni milyen jelekre figyeljek oda, ami problémára utalhat? Köszönöm.2011. aug. 9. 12:29
21/23 anonim válasza:
Az én fiam sem beszélt eddig.
Most 27 hónapos 2 hete jár bölcsibe,már második napon úgy jött,haza,hogy végigmondta többször is ezt a versikért,hogy Zsipsz zsupsz kender zsupsz, ha megázik, kidobjuk.
Gondolhatod teljesen ledöbbentem:)olyan édesen mondja.
Most 2 hét után már ott tartunk,hogy tegnap is mikor hazajöttem a melóból azzal fogadott,hogy hozta az egyik kis piros autóját elém és ezt mondta: "Beül a bácsi a pici piros autóba."Tehát 2 hét alatt annyit fejlődött a bölcsibe,hogy már teljes kerek mondatokba beszél.Tud 3 rövid versikét.
Neked jár bölcsibe a fiad?Vagy bármilyen gyerektársaságba?
22/23 anonim válasza:
Barátnőm kisfia sem beszélt. Elvitte családi napközibe, azóta folyamatos mondatokat mond :)
23/23 A kérdező kommentje:
A családi napközit én is szeretném, remélhetőleg szeptembertől lesz hely, várólistára vett fel minket a vezető.
2011. aug. 12. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!