Hogyan csillapítsam a hányást 4,5 éves lányomnak? SOS
Ma kezdődött,torokgyulladás.Már2x kapott ma hányáscsillapító kúpot,de most sem marad benne semmi.
Már voltunk ilyen miadt egyszer infúzión,mit tegyek hogy elkerüljem?Valami ötlet?
Smecta? Nehogymár! Az hasmenésre van, hasfogó!
Hányásra rehidráló oldat kell, pl. Humana Elektrolit vagy Sodioral. De ezek nem csillapítják a hányást, csak az elektrolitokat, folyadékot pótolják vissza. Természetesen, ha már megmarad benne valami.
A gyógyszertől is hányhat ám!!! Nálunk az augmentintől hasmenése lett a gyerekeknek...
Ha lázas is, akkor a lázát csillapítsd, kúppal persze.
Az ügyeleten meg tudnának annyi b6 injekciót...
A hányás már reggel kezdődött.Az augmentint dél után kapta 13.45-kor,és fél óra múlva hányt.
Igen gondolom a torka is irritálja.
Most felkeltettem hogy igyon,kapott egy kis kólát,várunk.
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy jobb a helyzet,már nem hányta ki a kólát,evett egy kis ropit,igaz most egy kicsit van láza,38.6,de nem bágyadt meg ilyesmi,már egy kicsit fel is kelt.Ha éjjel nem fog hányni,talán már nem lesz gond.Csak a pici el ne kapja,akkor jön a folytatás.Majd reggel megírom mi volt.
Köszi mindenkinek!
Ja!
Kedves első.kaptam végszükség esetére Normolytot.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Nem tudom olvassátok-e,de azért írok,megígértem.
már tegnap sokkal jobban volta kislányom,a cóla és a ropi maradt meg benne egyedűl,de tegnep már nem is volt láza,és hál égnek eszegetett is.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
szép napot!
Szia!
Én olvasgattam:)
Örülök, hogy már jobban van a kislányod!
A laptetős, és a másik oldalon lévő pár 83 %-os voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!