Hogyan csillapítsam a hányást 4,5 éves lányomnak? SOS
Ma kezdődött,torokgyulladás.Már2x kapott ma hányáscsillapító kúpot,de most sem marad benne semmi.
Már voltunk ilyen miadt egyszer infúzión,mit tegyek hogy elkerüljem?Valami ötlet?
Nekünk azt mondták,h minden hányás után amilyen hamar csak tudunk,ha pár kortyot is, de pótoljuk. Na,most legyen okos az ember lánya.
Én saját pl-ből sorozatos hányásnál hagyom kiürülni a kis gyomrát,és amikor már csillapodtak az ingerek,akkor próbálom itatni,etetni.
Torokgyulladás hányással?
A hányást okozhatja a torka, gondolom fáj, ingerli a köhögés és esetleg köhög is. Ha meg felszakadozó, hurutos, akkor azt lenyeli, ami szintén inger a hányásra.
Vagy 2 külön betegség, vírus. Arra figyelj, hogy a kúptól beálmosodhat! Ami nem jó, ha elalszik, mert akkor nem tudod a folyadékot megfelelően pótolni.
Én írok még egy verziót...A HP oldalán olvastam. Hányás esetén ne kiskanállal, hanem amennyit meg tud inni. Mindjárt rákeresek és linkelem...
Jobbulást!
A gyógyszereken kívül, amikor kicsik voltunk hányásra a házi orvos nekünk mindig egy kicsi hideg kólát javasolt... S bevált!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!