Mit csinálnátok ha kiderűlne, hogy a gyereketeknek azért fáj a feje délután, mert délelőtt az oviban kiesett a hintából-csakhogy az ovónénik, , elfelejtették, , közölni?
Ezek szerint nincs agyrázkódása, mert emlékszik rá a kislányom. De mi van akkor, ha lett volna és nem tudta volna elmondani. Kiderűlt volna szerintetek? 15-en voltak a csoportban aznap.3 nevelővel.
Általában 25-en vannak egy csoportban, de most szünet van.
A verekedés egyrészt primitív dolog, másrészt nem segít a gyereken. Orvosnak meg kell mutatni és az ovónőkkel kulturáltan megbeszélni a dolgot.
Egy pedagógus
Kedves "várandós anyuka"!
Térjünk vissza erre a kérdésre, ha majd megszültél. :)
Biztos elbeszélgetnék az ovónőkkel, de vissza fognám magam, mert ugyanis utána a gyereked kapja majd az ívet az oviban. Tapasztalatból beszélek. Szépen megkérném őket, ha van rá mód - és legyen!!! - legyenek szívesek tájékoztatni legközelebb, ha a gyerekem kamikázét játszott. Megmondanám nekik, h tudom, h rengeteg a gyerek, de azért ezt csak meg lehet jegyezni. Na, még a végén felhúzom magam.
Beszéltem az ovónővel akinél kiesett a kislányom a hintából. Azt mondta, hogy azért nem szóltak, mert nem esett akkorát.És délután nem attól fájt a feje az biztos-ezt mondta.-Szerintetek ha be kellett volna vinnem az ügyeletre mert baj lett volna, nem állítottak volna elő engem a rendőrségen, hogy agyon vertem a gyerekemet?
Holnap beszélek a vezetővel!!!!
És akkor egy kis segítség, amiért válaszoltatok: Ha a gyereketek hazaérve az oviból szokatlanúl bágyadt, zavarja a fény, sír, hány vagy hányingere van esetleg szivárog a vér a füléből, irány az ügyelet, közben pedig fel kell hívni az ovónőt, hogy ugyan már nem esett-e le valahonnal a gyerkőc fejjel lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!