Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinálnátok ha kiderűlne,...

Mit csinálnátok ha kiderűlne, hogy a gyereketeknek azért fáj a feje délután, mert délelőtt az oviban kiesett a hintából-csakhogy az ovónénik, , elfelejtették, , közölni?

Figyelt kérdés

Ezek szerint nincs agyrázkódása, mert emlékszik rá a kislányom. De mi van akkor, ha lett volna és nem tudta volna elmondani. Kiderűlt volna szerintetek? 15-en voltak a csoportban aznap.3 nevelővel.

Általában 25-en vannak egy csoportban, de most szünet van.

2009. ápr. 10. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A verekedés egyrészt primitív dolog, másrészt nem segít a gyereken. Orvosnak meg kell mutatni és az ovónőkkel kulturáltan megbeszélni a dolgot.

Egy pedagógus

2009. ápr. 10. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Kedves "várandós anyuka"!

Térjünk vissza erre a kérdésre, ha majd megszültél. :)

Biztos elbeszélgetnék az ovónőkkel, de vissza fognám magam, mert ugyanis utána a gyereked kapja majd az ívet az oviban. Tapasztalatból beszélek. Szépen megkérném őket, ha van rá mód - és legyen!!! - legyenek szívesek tájékoztatni legközelebb, ha a gyerekem kamikázét játszott. Megmondanám nekik, h tudom, h rengeteg a gyerek, de azért ezt csak meg lehet jegyezni. Na, még a végén felhúzom magam.

2009. ápr. 11. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Kedves "valaki"! Visszatérhetünk, ha a válaszomból számodra az derült ki, hogy a szüléskor fogok először gyereket látni. Mellékesen jegyzem csak, hogy a szülők a félrenevelt gyerekeiket a pedagógusokkal akarnák megneveltetni, holott az ovi, suli dolga inkább a szellem tanítása. Könnyű a pedagógusokat bosszúálló gyerekgyűlölőknek kikiáltani, pláne annak, akinél az a gyereke iránti törődés megnyilvánulása...
2009. ápr. 11. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem mondta, hogy megütöm okosok!!! Olvasni kéne... hanem megkérdezem..... de kíváncsi lennék mennyire lennétek elnézők, ha a Ti gyereketek esik ki a hintából és szarik rá az ovónő... de mindegy. A kalitka a másik... nem az volt a kérdés ki mennyire félti a gyereket... hanem hogy nem megbízható az az ember, akivel a gyerek eltölti a napot!
2009. ápr. 12. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves 15.18-as várandós anyuka!!!Nem hinném,h a pár éves kis óvodás gyerek azért esett ki a hintából,mert "félrenevelték".Ne keverjük már össze a dolgokat!Nekem 2 gyerekem van,és úgy gondolom,az óvónéniknek KUTYA KÖTELESSÉGE tájékoztatni a szülőket mindenféle balesetről,ami az ő felügyeletük alatt érte a gyereket.És imádkozhatna-ha az én gyerekemről lenne szó-h semmi komolyabb baja ne legyen.Én nem vagyok agresszív,de az biztos,h kő kövön nem maradna...a gyerekeimért ölök(mint minden normális szülő)
2009. ápr. 14. 08:29
 16/17 A kérdező kommentje:

Beszéltem az ovónővel akinél kiesett a kislányom a hintából. Azt mondta, hogy azért nem szóltak, mert nem esett akkorát.És délután nem attól fájt a feje az biztos-ezt mondta.-Szerintetek ha be kellett volna vinnem az ügyeletre mert baj lett volna, nem állítottak volna elő engem a rendőrségen, hogy agyon vertem a gyerekemet?

Holnap beszélek a vezetővel!!!!

És akkor egy kis segítség, amiért válaszoltatok: Ha a gyereketek hazaérve az oviból szokatlanúl bágyadt, zavarja a fény, sír, hány vagy hányingere van esetleg szivárog a vér a füléből, irány az ügyelet, közben pedig fel kell hívni az ovónőt, hogy ugyan már nem esett-e le valahonnal a gyerkőc fejjel lefelé.

2009. ápr. 15. 12:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek túl nagy elvárásaim az ovikkal szemben-csak az, hogy épségben kapjam vissza a kicsimet. Mert nem azzal van a bajom, hogy nem figyelnek rá, mert a másik 24 is ott van ugye, hanem az, ha elsumákolják és így a gyerekem esetleg maradandó károsodást is szenvedhet-legrosszabb esetben!
2009. ápr. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.