Rosszul érzem, de mintha a szobatisztaságból versenyt csinálnának az anyukák?
Figyelt kérdés
Na meg kétségbe esnek, hogy a 2 évese még nem az. Mert még nem érett rá. Nem minden gyerkőc lesz 1,5-2 évesen az, sőt az nagyon ritka. Kisfiam 29 hónapos, (30 lesz 14.-én). De még nem érdekli a dolog. Volt már, hogy 2x belekakilt, 1x bele pisilt a WC-be, valahogy időbe szólt, de ennyi. Ennek 3 hete, mindég utána szól hogy benne vagy a gatyóba. Bár most pelusban volt mert szar idő volt.2011. aug. 3. 15:21
11/11 anonim válasza:
Sajnos jól érzed tényleg. De adott esetben a védőnő gerjeszti ezt a "versengést" mint a mi falunkban is. Nagyon gáz. És nemcsak a szobatisztasággal, de mindennel kapcsolatban. Egyszer voltunk a kisfiammal, még nem tudott ülni, és éppen ott volt egy másik kisfiú is, szintén nem tudott még ülni, de ültette az anyukája, na a kisfiú úgy ült, mint egy kérdőjel, rossz volt ránézni. Védőnő meg: "Na nézd, ő már tud ülni, te mikor fogsz?" :P Borzasztó. Én meg akkor sem siettetem, ráér, fejlődjön a saját ütemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!