Rá bíznátok babysittere a gyerkőcöt, ha te nem érsz rá?
21.43
H érted h aki érti a dolgát? Nekem öcsém 10 évvel fiatalabb nálam, és rengeteget vigyáztam rá, azért nem olyan bonyolult, csak meg kell etetni, és életben kell tartani, lefektetni, azért nem kell ehhez doktori, de még érettségi sem XD
Az én gyerekemre három hetes kora óta vigyáz babysitter, a munka miatt. Persze nem állandóan, de rendszeresen. Én egy netes oldalon adtam fel hirdetést, egy nap alatt jelentkeztek vagy 40-en. Fénykép, helyesírás, bemutatkozó sorok, stb alapján leszükölt a kör kb 10 főre. Ebből telefonos beszélgetés alapján maradt 5 ember. Személyes találkozás alapján pedig 2.
Mindkettőt áthívtam 1-1 napra, amikor én természetesen itthon voltam, hogy megnézzem, "hogy áll a kezében a gyerek", hogyan viselkednek, stb. Az egyik egyértelműsen sokkal jobb volt, mint a másik, mellette döntöttem, nem bántam meg. Mai napig ő a babysitterünk, a fiam most 2 éves.
Nekem nagyon fontos volt, hogy ne legyen se túl fiatal, se től idős, és hogy legyen saját gyermeke is. A babysitterünk 40 éves, kellően tapasztalt, és felelősségteljes, ugyanakkor nem is öregasszony. Javaslom, hogy Te adj fel hirdetést, ne a babysitterek hirdetései közül válogass, mert a saját hirdetésedben pontosan leírhatod, melyek az igényeid. Ne árulj zsákbamacskát, ha azt szeretnéd, hogy néha éjjel is vigyázzon a gyerekre, akkor legyen ez is feltétel, mindenben állapodjatok meg, akkor később nem lesz gond ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!