A három napos láz tarthat két napig?
nálunk is fura volt, egyik reggel lázasan ébredt a kisfiam és két napon keresztül lázas volt. Nem volt túl magas, 38,2-3nál mindig sikerült elcsípni. Egyszer szaladt fel hirtelen, pár perc alatt 38,9-re. Semmi más tünete nem volt, még a hangulata is csak az első napon volt rosszabb, mint máskor, de nem volt elesett, bággyadt. Akkor volt a legvirgoncabb, mikor 38,9-re felszaladt neki.
3. nap tudtam elvinni dokihoz, mert előző napokban hétvége volt. Megvizsgálta, azt mondta, egy nagyon picit piros a torka. Nem írt antibiotikumot se. aznap, azaz a 3. napon már csak enyhe hőemelkedése volt, 37,2 körüli.
a doki ugyan nem mondta a három napos lázat, csak annyit, talán a torka miatt lázas....viszont a 4. napon pöttyös lett a hasa, kicsit a háta is, és a szája körül is kijött pár pöttyöcske. 5. napra ezek is elmúltak.
Szóval nem tudom....lehet, hogy 3 napos láz volt.
A lányomnak masszívan magas láza volt 3 napig, 4-5. napon pöttyös volt, nála egyértelmű volt. De most a kisfiamnál bizonytalan vagyok én is, az volt-e. mindenesetre jó lenne már túllenni rajta, nemsoká 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!