Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Paplant, ágyneműt mikortól...

Paplant, ágyneműt mikortól vegyünk?

Figyelt kérdés

13 hós kislányom eddig hálózsákban, vagy csak egy egyszerű babapléddel takarva aludt. Mikortól szoktak "komolyabbra" váltani?

Párna még ráér gondolom?

2011. aug. 2. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mindég takartam, a hálószákot nem szerette igazán picinek sem. Persze junior méretű takarója van neki. Párnát sem szereti, néha azon alszik el. De ha elalszik akkor kiszoktam venni a feje alól. Ráér még párnázni. Rendes kispárnája van, mint nekünk is. A takarójához volt.
2011. aug. 2. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Én most vettem a fiamnak, aki 2,5 éves. A kispárna az csak amolyan jelzésértékű, olyan lapos.

Azért váltunk a zsákról a takaróra, mert lecseréljük a rácsos ágyát normálra, és ha már fel tud kelni, akkor mégse zsákban kelljen ugrálnia.

2011. aug. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!