Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatiszta de milyen modszerrel?

Szobatiszta de milyen modszerrel?

Figyelt kérdés
nem birom venni a pelust...150db ment el juliusba jo meleg volt többet ivott..de hogyan szedjem rá...??
2011. aug. 1. 20:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
kedves hozzászolo...nem kényelmesedtem el...de nem erre voltam kiváncsi...ha nemtudsz segiteni akkor ne is irj...megértésed köszönöm..többieknek köszi a választ..nem eröltettem majd lessz valahogy..igen annyi ment el átlagba 4pelus 1 nap de most rengetek elment...pedig nem is gagyit használuk mert liberot..de most ez igy jött...
2011. aug. 2. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Mind a két lányom simán szobatiszta lett 1,5 évesen, nem ördöngösség az :) Azért szerintem nem kényelmesek annyira ezek az eldobható pelenkák sem, főleg a nyári melegben... Én felkínáltam nekik a bili lehetőségét. Eleinte este, fürdés előtt ültek rá, nem erőltettük soha, csak amíg volt kedvük. Ha sikerült bele akkor nagyon örültünk, ha nem, akkor se volt baj. Pikk-pakk rájött mind a két lány, hogy ez sokkal jobb, és amint itt volt a meleg, már maguktól vették le a pelenkát, és ültek a bilire, ha kellett. (a nagyobbik 17, a kisebbik 19 hósan) Amikor már napok óta száraz volt mindig a pelus, akkor utána nem is vettünk többet. Persze nem mondom, hogy nem volt egy baleset sem, nyilván volt, főleg amikor belefeledkeztek a játékba. De ez meg jóval nagyobb gyereknél is előfordul.

Szóval én kezdetnek vennék egy bilit, hátha van kedve a kicsinek.

2011. aug. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!