Két gyerekkel hogy utaztok kocsiban?
Sosem ültem hátra, már csak azért sem, mert gyakran megyünk hármasban (én és a 2 kicsi).
Amíg csak "nagy" volt meg, akkor kb. az első 2 hónapban hátul ültem, utána előre költöztem. Semmi baja nem lett. Amúgy is, amikor elindul az autó, akkor szinte azonnal elalszik a kicsi. Ha meg hosszabb útra megyünk, akkor út közben úgy is megállunk párszor.
Előre én sem tudom tenni a légzsák miatt.
(Amúgy ha jól tudom, akkor előre lehet tenni előre néző ülést, úgyhogy a nagyot előre tudod tenni, te meg ülhetsz hátul a kicsivel.)
13.38-as vagyok.
Azért ennek utána kéne nézni, hogy előre néző ülés mehet-e előre, mert én nem vagyok teljesen biztos benne.
Köszönöm a gyors válaszokat! Hát igen, 3-an biztos nem utazunk majd hátul...vagy én vagy a pici kerül előre. Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert anyósomék messze laknak (Erdély) és hosszú ideig utazunk. Persze, ha csak a közelben kellene kocsikáznunk nem problémáznék. Egyébként a nagylágyom is valóban segítőkész és még biztos örülni is fog, hogy ő vigyázhat hátul a kistesókájára.
Köszi mégegyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!