Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hosszú hajú kisfiúk anyukái....

Hosszú hajú kisfiúk anyukái. Nektek is?

Figyelt kérdés
Szólnak, hogy le KELL vágni a gyerek haját? Miért?
2011. júl. 31. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amúgy az igaz,h ha csúfolni akarják,akkor fogják másért.Ha nem nézik lánynak,csak a hosszú haj miatt bántják,akkor szerintem nincs baj,mert én is ismertem olyan kisfiút,akinek hosszabb volt a haja,de látszott hogy fiú.Másik véglet,hogy hallottam olyat is,h anyuka büszke,hogy megdicsérik a fiát,hogy milyen szép kislány..

Ha fiadat nem zavarja,ne változtassatok,de ne csak azért legyen szerintem olyan a haja,amilyen,mert neked tetszik.

2011. júl. 31. 15:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, igyekszem nem uralkodni. Nem mondta még, hogy zavarja. Kérdeztem már, hogy vágjuk-e le rövidre, egyelőre nem akarja...
2011. júl. 31. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, hidd el, a fiad szólni fog, ha zavarni fogja, hogy hosszú a haja. A nemi identitás kialakulásába nem játszik bele, hogy mekkora haja van, hiszen a haj az csak egyetlen dolog, ettől függetlenül még rengeteg más lehetősége van, amivel kifejezheti, hogy hová tartozik (Öltözködés, fiús játékok, mesehősök, stb.). Arról nem is beszélve, hogy ma már tényleg nem kell messzire menni, hogy hosszú hajú fiút/férfit lásson az ember, ez ma már ugyanúgy nem nagy szám, ahogyan egy rövid hajú lány sem az.
2011. júl. 31. 19:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha őt nem zavarja,akkor tényleg ne stresszelj ezen. :)
2011. júl. 31. 20:10
 15/15 A kérdező kommentje:
;)
2011. aug. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!