Hosszú hajú kisfiúk anyukái. Nektek is?
Attól függ kik szólnak, hogyan szólnak, s miért.
Amúgy meg a te gyereked, levágatod ha akarod (meg a gyerek is), plusz eü. okból ha olyanja van.
Ha csak okoskodnak, akkor rá se ránts, mindig vannak olyan kívül álló okostojások, akik anélkül, hogy belelátnának a dolgokba mondják a magukét...
Ki szól?
Szomszédnéni - kit érdekel.
Rokonok - ez van, ez van.
Óvónők - talán érdemes megfogadni.
Barátok - lehet, hogy tényleg gáz.
Sosem szólnék bele mások dolgába, bár én rövid haj párti vagyok. Ettől függetlenül volt már olyan, hogy kislánynak néztünk egy kisfiút a játszóban olyan szép göndör fürtjei voltak... :) Nálunk az úszás és az egyéb sportok miatt sem lehetne a fiamnak hosszabb haja, de az biztos, hogy én is a plafonra ugranék, ha pl. valaki beszólna nekünk azért, mert "katicás csengő van a biciklinken, és az olyan csajos". :)
Szóval kérdező: ha neked és a fiadnak tetszik a hosszabb haj, akkor rá se ránts, ki mit gondol erről, hiszen a haj csak egy dolog, nem ezen dől el a világ sorsa! ;)
Nekem nagyon tetszik, ha egy kisfiúnak hosszabb a haja, az olyan egyedi:-)
Szívem szerint én is megnöveszteném kicsit a fiamnak, csak az ő fejformájához és arcához egyáltalán nem passzol.
Hát lehet,hogy téged nem zavar,hogy kislánynak nézik..
Anno én ezt éltem át fordítva,lány létemre,mindig rövid hajam volt. És utáltam.Volt,hogy a strandon leálltak velem veszekedve,hogy minek húz egy fiú lány fürdőruhát.Azért azt nem könnyű elhessegetni magadban.Ugyanúgy szerintem a fiadnak sem esik jól,hogy lánynak nézik,hiába tetszik egyes anyukáknak úgy a fiuk.
nekünk is, de engem nem érdekel.
Miért kellene? Erre néznek rám, h jaj melege van, jaj kislánynak nézik, stb.
Rövid hajjal is melege van, mivel nyár van, a kislányhoz meg annyit, h nem a válláig ér, hanem kb 10 cm, de göndör, loknis. Angyalka a kék szemével, a szép nem túl világos, de nem is barna bőrszínével, és a szőke hajával.
Amúgy ő is szereti, kopaszon meg olyan ebadta feje van, amúgy sem túl formás a fejformája, tehát így marad, időnként visszavágok neki pár centit, de ennyi, levágatni nem fogom.3 éves.
Sziasztok, köszi, bocs, közben nem voltunk itthon ebben a klassz időben. :(
Idegenek szólnak, az utcán, közlekedési eszközön, stb. Mert olyan ismerkedősek vagyunk. Elég egy kutya, vagy bármi más...sokszor arra sincs szükség és már beszélgetünk is.
Nem gáz szerintem, - nekem tetszik - 3 éves múlt egyébként. Mármint a kölyök. :)
Arra gondoltam, hogy esetleg baj-e, mert előfordul, hogy lánynak nézik, ezért lehet-e valami baja, mármint, hogy megzavarja-e, hogy ő igazából fiú-e vagy lány, vagy nem tudom más baja, csúfolnák esetleg?
Ha rövid a haja, akkor majd csúfolják másért.
Ma már nem feltétlen csak a lányoknak van hosszú hajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!