Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hosszú hajú kisfiúk anyukái....

Hosszú hajú kisfiúk anyukái. Nektek is?

Figyelt kérdés
Szólnak, hogy le KELL vágni a gyerek haját? Miért?
2011. júl. 31. 09:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ kik szólnak, hogyan szólnak, s miért.

Amúgy meg a te gyereked, levágatod ha akarod (meg a gyerek is), plusz eü. okból ha olyanja van.

Ha csak okoskodnak, akkor rá se ránts, mindig vannak olyan kívül álló okostojások, akik anélkül, hogy belelátnának a dolgokba mondják a magukét...

2011. júl. 31. 09:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Már akkor beszólnak, ha a homloka közepéig ér a haja, mintha kopasznak kellene lennie állandóan
2011. júl. 31. 09:48
 3/15 anonim ***** válasza:
32%

Ki szól?

Szomszédnéni - kit érdekel.

Rokonok - ez van, ez van.

Óvónők - talán érdemes megfogadni.

Barátok - lehet, hogy tényleg gáz.

2011. júl. 31. 09:49
 4/15 anonim ***** válasza:

Sosem szólnék bele mások dolgába, bár én rövid haj párti vagyok. Ettől függetlenül volt már olyan, hogy kislánynak néztünk egy kisfiút a játszóban olyan szép göndör fürtjei voltak... :) Nálunk az úszás és az egyéb sportok miatt sem lehetne a fiamnak hosszabb haja, de az biztos, hogy én is a plafonra ugranék, ha pl. valaki beszólna nekünk azért, mert "katicás csengő van a biciklinken, és az olyan csajos". :)

Szóval kérdező: ha neked és a fiadnak tetszik a hosszabb haj, akkor rá se ránts, ki mit gondol erről, hiszen a haj csak egy dolog, nem ezen dől el a világ sorsa! ;)

2011. júl. 31. 10:19
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, ha egy kisfiúnak hosszabb a haja, az olyan egyedi:-)

Szívem szerint én is megnöveszteném kicsit a fiamnak, csak az ő fejformájához és arcához egyáltalán nem passzol.

2011. júl. 31. 10:38
 6/15 anonim ***** válasza:
hát én is kaptam az ívet a rokonoktól hogy mi van kislány vagy?nem olyan hosszú neki,de azért hátul és fent jó pár centi felesleg van rajta,de szőke és kék a szem,meg barna a bőre,egyszerűen imádom őt igy.Amikor jött a jó idő sajnos le kellett vágni mert láttam szenved tőle,de amikor már nincs meleg megint nagy lesz,és nem érdekel ha szólnak,ha kislánynak nézik.persze van határ,nem ér válláig de ha nekünk igy tetszik nekem ne szóljon senki.
2011. júl. 31. 10:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát lehet,hogy téged nem zavar,hogy kislánynak nézik..

Anno én ezt éltem át fordítva,lány létemre,mindig rövid hajam volt. És utáltam.Volt,hogy a strandon leálltak velem veszekedve,hogy minek húz egy fiú lány fürdőruhát.Azért azt nem könnyű elhessegetni magadban.Ugyanúgy szerintem a fiadnak sem esik jól,hogy lánynak nézik,hiába tetszik egyes anyukáknak úgy a fiuk.

2011. júl. 31. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:

nekünk is, de engem nem érdekel.

Miért kellene? Erre néznek rám, h jaj melege van, jaj kislánynak nézik, stb.

Rövid hajjal is melege van, mivel nyár van, a kislányhoz meg annyit, h nem a válláig ér, hanem kb 10 cm, de göndör, loknis. Angyalka a kék szemével, a szép nem túl világos, de nem is barna bőrszínével, és a szőke hajával.

Amúgy ő is szereti, kopaszon meg olyan ebadta feje van, amúgy sem túl formás a fejformája, tehát így marad, időnként visszavágok neki pár centit, de ennyi, levágatni nem fogom.3 éves.

2011. júl. 31. 13:27
 9/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi, bocs, közben nem voltunk itthon ebben a klassz időben. :(

Idegenek szólnak, az utcán, közlekedési eszközön, stb. Mert olyan ismerkedősek vagyunk. Elég egy kutya, vagy bármi más...sokszor arra sincs szükség és már beszélgetünk is.

Nem gáz szerintem, - nekem tetszik - 3 éves múlt egyébként. Mármint a kölyök. :)

Arra gondoltam, hogy esetleg baj-e, mert előfordul, hogy lánynak nézik, ezért lehet-e valami baja, mármint, hogy megzavarja-e, hogy ő igazából fiú-e vagy lány, vagy nem tudom más baja, csúfolnák esetleg?

2011. júl. 31. 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha rövid a haja, akkor majd csúfolják másért.

Ma már nem feltétlen csak a lányoknak van hosszú hajuk.

2011. júl. 31. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!