Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit jelent az, ha egy 5 éves...

Mit jelent az, ha egy 5 éves kislány állandóan csak lovakat rajzol?

Figyelt kérdés
A rajzok témája leginkább a lovak, valamint lovaskocsi felpakolva táskákkal, és utazó lovasok, szintén felpakolva. A kocsik mellett állatokat is terelnek. Mindenféle állat van a képen. Emberek, akik lovakkal, lovas kocsikkal indulnak útra.
2011. júl. 31. 02:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mondok durvábbat: 10-12 éves koromban folyton szétmarcangolt testeket rajzoltam. Anyámék megvonták a vállukat, hogy érdekli az anatómia, ennyi. Sőt, egyszer rajzóráról zavartak fel az igazgatóhoz a művemmel, amin egy partra mosott hulla volt, mögötte "Old Spice, érezd a hullám frissességét" felirat. Az igazgató nagyot röhögött, majd kirakta a falra maga mellé. Évekkel később is ott volt.

Én meg kinőttem belőle, valószínű, hogy tényleg anatómiai érdeklődés volt csak.

Most komolyan problémát kell csinálni akkor is, ha nincs?

2011. aug. 1. 07:14
 12/12 anonim válasza:
Azt h szereti a lovakat XD XD XD
2017. júl. 29. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!