Mennyi idős koráig evett etetőszékben a gyereked? Mikortól "lehet" (akár magasítással is) rendes székben asztalhoz ültetni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 16:15
1/5 anonim válasza:
kicsivel elmúlt már 1 éves,utána már nem ült meg az etetőszékbe,de asztalt se érte fel,igy a kocsi vett ülésmagasítót raktuk oda neki,azon evett 2,5 éves koráig,most már feléri az asztalt.
2/5 anonim válasza:
2 éves kora óta ül rendes széken. alig éri el, de nem hajlandó csak úgy enni ahogy mi, felnőtt széken magasítás nélkül, rendes nagytányérból és nagy evőeszközökkel. elég vicces. Ki is raktuk az etetőszéket mert csak mászókának használta.
3/5 anonim válasza:
Kisfiam 2 éves koráig evett etetőszékben. 1 éves korától az asztalhoz volt tolva az etetőszéke, ugye a tálcája nélkül.
4/5 anonim válasza:
Az én fiam is két évesen ült az asztalhoz, egy magas párnát bevontam fóliával (ha leeszi, így könnyen le tudom törölni), és azon ül.
5/5 anonim válasza:
2,5 éves lesz szeptemberben, egyrészt mert nekünk csak étkezőpultunk van, támlás bárszékel, eléggé macerás lenne ott ennie, meg amiylen izgő-mozgó 5 perc múlva leesne a székrőletőszékében eszik
semmi baja az etetőszékkel, amúgy olyan van, amiből asztal és kisszék lesz, de amíg mint etetőszék ül benne, nem tud evés közben felállni:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!