Hol rajzol/gyurmázik a kisgyereked - kisasztalon, vagy etetőszékben?
Most állunk etetőszék-vétel előtt (10 hós a babám).
Gondolkodtam az asztallá+székké szétszedhető etetőszéken, de esztétikum szempontjából inkább e felé húznék:
Mivel elég kicsi a lakás, nem utolsó szempont, hogy kell-e majd később kis asztalkának is helyet szorítani, vagy végülis így etetőszékben is el tudnak matatni?
8 hónapos korától nem maradt meg az etetőszékében, de amúgy van egy kisasztala 1 székkel, azon gyurmázik, rajzol.
27 hónapos
Amikor terhes lettem nagyon jó árban volt egy etetőszék és megvettük. Az volt az első dolog, amit vásároltunk.
Kb. kétszer volt benne a Kislányom. Gyűlöli. Egyfolytában fel akar benne állni, és hiába kötöm be, ez így marha életveszélyes. A kanapén ülve, vagy épp a földön ülve meg csodálatosan eszik. Nem mászkál el, szépen ül........sőt még előkét sem kötök rá. 13 hónapos.........az etetőszék pedig pénzkidobás volt.
Azt kihagytam, hogy a pihenőszékben evett kb. 10 hónapos koráig, de most már ott sem marad meg.
Az én fiam etetőszékben eszik (22 hónapos) és van egy IKEA-s kisasztala székekkel, ahol rajzol és gyurmázik.
Mi panelban lakunk, szintén kicsi a hely, de azért megoldható, hogy minden elférjen :)
Szétszedhető fa etetőszéknél, ami asztal és szék lesz
(majdnem11 éves darab, kiszolgálta nagyfiamat is)
de pl tegnap du kint voltunk a kertben,kint van egy sörpad, annál ült én meg mellette, ő rajzolt én a fényképeket raktam albumba
2 éves
11:30-nak
előz vagyok, márciusban volt 2 éves a lányom,simán az etetőszékében eszik, ez hüyleség, hogy 1-2 hónap múlva már nem akar majd üln benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!