Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyünk a 3 éves kisfiúnkn...

Mit vegyünk a 3 éves kisfiúnknak szülinapjára?

Figyelt kérdés

Semmi ötletünk nincs,mert nem érdekli semmi... Van szerelős játéka,építő játék,milliónyi autó,rajztábla,nyomda,gyerek laptop,kártyák,társasjáték,bicikli,motor,hinta,csúszda,stb-stb.. Bocs,h leírtam,de ezeket legalább ki lehet húzni,és hátha segít az ötletadásban...

Ezekután fogalmunk sincs mit lehetne venni egy 3 éves kissrácnak (20-án lesz 3)!!!! :(

Mit tudnátok ajánlani?

Minden választ,segítséget köszönünk.

2011. júl. 29. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha mindene megvan, lehet hogy ő is jobban örülne, ha a szülinapja az ő napja lenne, akár Tropicariummal, játszóházzal vagy akár vonatozással, ha szereti.
2011. júl. 29. 23:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet a mesefigurás ágynemű kisfiam is kapott igaz nem szülinpjára csak ugy.Valamint mesefigurás törölközö,ha valamelyiket megkapta lehet menni utánna az állatkertbe.
2011. júl. 30. 05:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Aug.20-án van a szülinapja,gondolom az Ünnep alkalmából semmi nem lesz nyitva... Úgyhogy a kirándulás előbbre tevődik.. Valószínű Tropicarium lesz a választott helyszín. :)

Ágyneműt választottuk,szerintem is jó ötlet.

Köszi a tanácsokat.

Szép napot.

2011. júl. 30. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:
kedvenc mesefilje vagy valami kinti járgány bicikli traktor motor avgy akár egy homokozó hinta csúzda mérleghinta.mesés könyvek?3 éves fiamnak mi most szülinapjára kifestőket vettünk és neki is megvan mindene de ez az uj mániája kapott filctollat zsirkrétát temperát festéket és vagy 4-5kifestőkönyvet.legalább ha rossza az idő ellesz vele.meg amugyi mindenk icsi szetet maszatolni.
2011. aug. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!