Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan segíthetnék kislányomna...

Hogyan segíthetnék kislányomnak székrekedés ellen?

Figyelt kérdés

Gyümölcsöket sajnos nem eszik, viszont a gyümölcsleveket megissza, joghurtot is eszik egyszer egy nap.

Kap Laevolac szirupot napi 10 ml-t, és paraffin olajat 3 napja, viszont semmi hatása nincs. Csak a glicerines kúppal tud kakilni!

Kamilla teát is próbáltam, maci kávét is, de ezeket nem szereti!

Segítenétek nekem, mert kezdek lassan megőrülni!

Előre is köszönöm!

2011. júl. 27. 13:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy ha kakilnia kell, akkor ha kell ráadod a pelust. Inkább pelusos legyen még egy kicsit, mint hogy egészségi problémái legyenek miatta! Sok gyerek nem szeret wc-be vagy bilibe kakilni.
2011. júl. 27. 15:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezeket már próbáltam! Nagyon szereti a Kinder tojást, és mondom is neki állandóan, hogy akkor fog kapni! De nem segít semmit! Akkor kitalálok valami mást! Köszönöm Neked is a választ!
2011. júl. 27. 15:04
 13/18 A kérdező kommentje:

Már azt is próbáltam, hogy visszaadom neki a pelenkát, de amikor úgy érzi, hogy kakilnia kell, akkor mondja, hogy ő csak bilibe vagy WC-be kakil. Nem szereti a pelenkát! Meg eddig is bilibe kakilt, teljesen egyedül!

Köszi a válaszod!

2011. júl. 27. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne adj neki ajándékot, mert aztán követelni fogja.

Egyszerűen fél, mert fájt. Visszatartja, h ne fájjon, amitől csak gyűlik benne, amit, ha ki kell nyomnia, megint fájni fog. Mivel ismét szenvedést okozott neki, újfent tartogatja,... ördögi kör.

Adj neki rengeteg székletlazítót (rostos cuccok, tej, bmit összevissza is - persze ne hányjon), akár hasmenést is előidézhetsz, a lényeg, h ne fájjon neki a kaki. Amint rájön, h az nem okoz bajt neki, bátrabban kinyomja.

2011. júl. 27. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Masszírozd neki a pociját.
2011. júl. 28. 07:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ajánlottam a homeopátias bogyókat.

Nem tudom, szerintem inkább nem használd egyszerre a bogyókat és a Mira vizet (bár mi azt sose próbáltuk). Mert ha hatásos, akkor nem fogod tudni, hogy most mi használt.

Majd írd meg, hogy használt-e valamelyik tanács! :-)

szia

2011. júl. 29. 14:06
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy írtatok!

Vettem Neki homeós bogyókat, amit ajánlott az egyik válaszoló, és aznap este már kakilt is. Nem tudom, hogy az hatott-e egyből (kb. 4 órára rá kakilt), de másnap reggel is kakilt. Na azóta is adom Neki, de mellé még adom a Laevolac szirupot és a paraffin olajat is!

Még egyszer köszönöm mindenkinek, nagyon remélem, hogy csak átmeneti volt a probléma!

2011. júl. 29. 16:34
 18/18 anonim válasza:
Mi mindent kiprobaltunk 2 eves kislanyomnak aki kb 1 eve vissza tartja a dolgot (popsi az egnek, labak keresztve) 3x kellet beontes is....laevolac, gutalax (ettol lehet kis hasfajas) olajok, gyumolcsok, lekvar, stb. stb. es csak a macrogola por 4000-as tipus segitett! nagyon jo!! 4mg kell 100-150ml viz/alapulebe naponta, csak receptre kaphato, nem szivodik fel, sima szeklet lagyito. 3-6 honapig ajanlat.
2011. szept. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!