Mit tennétek, ha látnátok hogy az óvónők csúnyán bánnak a gyerekekkel az oviban? Beiratnátok ide a gyereketeket, ha ide tartoztok?
Nem, de én gazdag vagyok, magánóvodás a gyerek 90 ezer ftnettóért/hó. Ha bármi gond lenne, átvinném máshová.
Én annak idején sokat szenvedtem, anyuék sehol nem szóltak semmiért, nem voltak lehetőségek, de ma már másképp van, szerencsére.
A lényeg, hogy akármikor arra járok, és éppen az udvaron vannak a gyerekek, akkor mindig azt látom,hogy vagy csúnyán beszélnek velük, vagy még olyat is láttam,hogy volt hogy megrángattak egy-egy kicsit, és tényleg nem csináltak semmit,csak mentek befelé és egy-egy kicsit vidámabban ment. Még nem volt kivétel, hogy valamit ne láttam volna.
Én elhiszem,hogy ők is fáradtak, meg minden,de nem ezt várom. Ők vigyázzanak rájuk, nem csendőrködni kell, és nem vásott rossz kölykökről van szó jelen esetben. még nem oviskorú a gyerekem, de ide ahol úgy érzem kicsit ki is élik magukat az óvónénik , nem szívesen iratnám. :(
Utolsó:
Megkérdezhetem, hogy mik történtek?
Én több ovónőnél láttam, hogy csúnyán szólnak a gyerekekhez, mint a kutyához, és valahogy úgy hogy beledöngölik az önértékelésüket a betonba. Nem tudok már most mondatokat idézni, de mikor láttam és hallottam, akkor csak néztem. Azután láttam olyat is hogy ebédkor összeterelik őket, kézen fogva vonulnak be a gyerekek az udvarról, és nem láttam senkit aki rosszalkodott volna, mégis néha megrángatnak egyet-egyet terelgetésképpen, vagy csak azért mert vidám némelyik - főleg kisfiúkat. Tényleg mondom aranyos kisgyerekek, és a rángatás még a rossz gyereknél is visszataszító így kívülállóként. Hogy mi mehet bent, a házon belül.... Gondoltam már, hogy átkiabálok ilyenkor a kerítésen, de az ember valahogy nem akar balhézni, főleg hogy lehet ide kell majd iratnom a sajátomat is.
Azután délután jönnek a szülők, és akkor minta bűbáj tündérekké válnak az óvónénik, és talán a gyerekek el is hiszik hogy joggal bánnak így velük, mert rosszak. :(
a szülők szerintem sosem tudják meg ezeket. Verést egyelőre nem láttam szerencsére, mert azt már biztosan szóvá tettem volna.
A homokozóba pedig rendszeresen ürítenek a kóbor macskák. Letakarják ugyan,de nem rendesen, így még alá is mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!