Hogyan tehetném színesebbé a napjait, egyszerűen gyűlöli a lakásban bent levést!?
Szia! Nálunk ugyan ez a szitu. Nehogy azt hidd a kertes ház megoldja. Mi kertesben lakunk, van tesója is és mégsem jó semmi. Az a jó mikor széllel szembe rohangálhat más gyerekekkel vagy valaki viszi állandóan új dolgot nézni.
Ki tudja ezt megvalósítani?!
Nekem igaz 3 éves a lányom és szeptembertől meg oviba...hála' .
Szerintem a bölcsi megoldaná, mert hiába nem érdekli a vele egy korosztály, ez inkább csak annak köszönhető, hogy sokan nem beszélnek. De szerintem tuti lenne olyan aki beszél és barátkozni tudnának.
elsőnek:
ha csak nem gazdagréti panelrő van szó, azért megnézném, hogy egy havannai vagy kőbányai panel árából milyen házat veszel
Első vagyok, kicsit. Eléggé képben vagyok, most nézem a hirdetéseket, mert le akarjuk cserélni a panelt kertes házra :D
De kérdező, lehet hogy mégiscsak bölcsibe kéne adni a lányod. Ha szereti az új dolgokat, akkor talán azt is szeretni fogja. Ez esetben jobb neki a bölcsi, minthogy otthon szenvedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!