Milyen idős korban kéne teljesen szobatisztának lennie egy gyereknek?
Ez nem szobatisztaság, úgy hívják ágytisztaság. Azt hiszem most az 5 éves státuszon kérdezték, alakul e.
De van még 5 évesen is hogy bepisil. Mondjuk ettől én még ágytisztának minősítem.
De például a kisebbik fiamról levettem a pelenkát 2 évesen és ő soha nem pisil be és nem is kel fel éjjel pisilni, sőt hasmenése volt és felkelt éjjel többször, és nem ment be. A nagyobbik fiamnál ez is nehézkes, ha nagyon erős hasmenése van, hogy bemegy. Szóval egyéni is.
Ha nem adsz már pelust éjjel és keveset adsz inni neki este?amikor kimész wc-re éjjel keltsd fel,és ő is bilizzen.
kisfiam 2.5 évesen igy lett ágytiszta egy hét alatt,és már átalussza az éjszakát keltés és baleset nélkül,pedig elötte neki is pisis volt a pelus,de gondoltam kipróbálom,ne süljön bele a feneke a pelusba ilyen melegbe.
Egyik fiam 3,5 évesen lett ágytiszta hosszú hónapok kínlódásával, ébresztgetéssel.
Másik fiam 2 évesen 2 napa alatt teljesen magától. Egyszer csak tiszta volt a pelus, 2 nap múlva levettem róla éjjelre.
Nagyon gyerekfüggő.
Az elvárt korhatár még messze van olyan 5 éves kor körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!