Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van a gyereketeknek iróasztala...

Van a gyereketeknek iróasztala? Vesztek az általános iskolát megkezdő gyereketeknek iróasztalt?

Figyelt kérdés
Én venni akarok neki,hiszen mégiscsak fontos,hogy legyen hol megirnia a házi feladatát stb.Párom munkatársai ellentétes véleményen vannak ,szerintük felesleges,mert a gyerek úgyis máshol akar majd tanulni.
2011. júl. 19. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is akkor kaptam amikor az elsőt kezdtem és szerintem jó hogy van és kell is mert még ha nem is ott fog tanulni akkor is kell neki egy hely ahol rendesen vannak a sulis cuccai
2011. júl. 19. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Az én gyerekemnek van -most volt elsős- de soha nem használta. Egyrészt mert csak hétvégére kaptak házit, másrészt mert sokkal jobban érezte magát minden más, írásra alkalmatlan helyen :)
2011. júl. 19. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
azért nem árt, ha van. Legalább a cuccait benne tudja tartani, ami nem utolsó szempont. Pár ezerért már kapni. Mi is vettünk, igaz, gyakran máshol írja a leckét, de legalább a dolgai 1 helyen vannak.
2011. júl. 19. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vettünk,és nem írhatta máshol a leckéjét,akkor sem,ha a konyhaasztalon akarta. Rendre kell szoktatni.
2011. júl. 19. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem a régi pelusasztalom volt ('88as évjárat kombi ágy és le lehetett hajtani és fel mintha asztal lenne. de úgy utáltam mint a fene)

Sosem írtam rajta, jobb volt leckét írni az ágyon, fotelben stb...ha sokáig görnyedsz az asztalon a te hátad is megfájdul, de tény ,hogy jó a ha van...szóval vegyél nyugodtan.

2011. júl. 19. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem és mivel minden délután oda ültettem le tanulni (én is leültem mellé) így nem akart máshol írni, ez szoktatás kérdése, egy elsős írni se tud, nem hogy fotelben meg ágyon írni!
2011. júl. 19. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi veszünk neki, szeretnénk, ha megszokná, hogy ott kell dolgozni, írni, gyakorolni, rajzolni.

Olvasgatni, tanulni lehet fotelben, ágyban, de én nem szeretném, ha az írást máshol csinálná. Rendszer.

2011. júl. 19. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:

nálunk van íróasztal mind a két nagynak saját még iskola előtt kapták és jó volt mert a festékes ceruzás rajzolós dolgoknak volt helye és szívesen is használták erre

most h sulis a nagyobb még mindig erre használja mivel nincs lecke amit haza hozza

a másikon a számítógép van de az h a kisebb is sulis lesz megy másik asztalra

2011. júl. 20. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem még kicsi a lányom, de én úgy érzem, hogy biztosan fogok neki venni, igaza van az előttem lévő hozzászólók egyikének, hogy rendre kell tanítani. amikor már nagyobb lesz, felőlem még a kádban is tanulhat (mint a férjem :-) ). De általános iskolába az íróasztal mellett kéne szerintem.
2011. júl. 20. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:
az én fiam még csak 4 éves, de már van íróasztala. Mindig az asztalnál színez, gyurmázik, ott tölti a foglalkoztatóját. Én mindenképp hasznosnak tartom, így nincs semmi sem szanaszét.
2011. júl. 20. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!