SOS! Kisfiam 2,5 éves 4 órája kapott daedalonette kúpot de még mindig hányna csak már nincs mit, mégis mit tehetnék?
na, gyerekeimnek, ~5 éves korukig, mindig így volt, mikor lázas betegség kezdődött, vírusos, nem gyomorrontás, az nem volt soha.
Ügyeletes orvos ki: ő mondta, és betartottuk mindig:
hányád után 6 óráig nem kap semmit. A semmi az semmi.
(nem fog kiszáradni ezalatt)
Utána (utolsó hányás után 6 órával) jéghideg vizet - pár kortyot. (nem kap torokgyulladást tőle)(nem kell kúp se)
Tessék betartani!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Valóban nem gyomorrontás,szinte semmit nem is evett ma,hányni már legalább 2 órája nem tud,nincs mit,csak max,az 1korty víz amit adok neki az viszont jéghideg.Remélem kihúzzuk így reggelig.Maradok mellette reggelig,Nektek pedig jó éjt!
Köszönöm az érdeklödést,nagyon jól esik!
Reggelre jobban lett,csak sokat sírt mert csak kortyokban adtam a vizet,szegény pedig nagyon szomjas volt.Déli alvás után még egyszer hányt és csak a hasmenés maradt utánna de jó kedvü volt.Most éjjel aludt,reggel pedig tejért sirdogált,de hát nem nagyon mertem adni,végül egy kis adagban kiegyezztünk,de nem is tudta mind meginni.Most kicsit hányingere volt kapott kúpot és alszik.Tegnap csak pár szál ropit evett,inni ivott rendesen.
Tegnap ebéd után én is csatlakoztam,hánytam,ment a hasam,reggelre kutya bajom nem volt,de még este a párom is kidölt,most együtt alszik a kicsivel.
Mivel épp a mamánál nyaralunk,reménykedünk hogy Ö nem kapja el 70 Felett biztosan nehezebben vislné :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!