Mennyi idös koráig mostátok külön a gyermek ruháit?
kedves utolső:
lehet anyukád nagyon ráért, nekem ikerhugim vannak, úhgyhogy anyukémnak volt más "szórakozása" is, minthogy külön mosson ránk, hármunkra
mi a frászkarika baja egy bodynak, ha mondjuk az én pólmmal mosom??
nem akarok én vitába szállni senkivel, hogy miért fontos ez, vagy miért nem. Én nem hiszem, hogy a pár hetes babámnak feltétlenül kellene találkoznia az én bugyimról, apja gatyájáról származó baktériumokkal. De ez egyéni döntése mindenkinek.
És nem hiszem, hogy az anyukám nagyon ráért volna. Falun laktunk, gazdálkodtak, a vizet még két gyerekesen is a sarokról hordták, tűzhelyen nagyfazékban melegítették, szóval ez minden, csak nem úri hobbi. Ez meggyőződés és odafigyelés kérdése volt már akkor is.
13.55-ös vagyok.
Én elfogadom, hogy van aki külön mossa, csak azt árulja el valaki, hogy miért??? Mi az oka a külön mosásnak?
Ha a baktériumok, akkor gondolom soha nem ült még egy kád vízbe anyuka a gyerekével, mert baktériumok. Vagy a testén más baktériumok vannak mint a bugyiján? Vagy nem értem már komolyan.
De semmi bajom ezzel, aki ráér csinálja, csak árulja el valaki, hogy minek?
Egy korábbi válaszoló vagyok:
Miért? Van, aki így tanulja, így esik jól neki. Én pl. úgy vagyok vele, hogy még a szárítón, az udvaron is furcsa, ha a kisfiam body-jai, a lányaim ruhái mellett más ruhák is száradnak. Egy adag mosás gyerekruha, kiteregetem, ebben a melegben fél óra alatt megszárad, beszedem, és 5 perc alatt elrakom. A következő adag lehet akár a mi ruhánk is. Ez azt jelenti,ha valaki nem dobálja be együtt, hogy olyan marhára ráér, és unalomból csinálja??? Így szoktam meg, nekem ez a természetes. Sőt, még a gyerekek ruháit is úgy mosom, hogy náluk is a pólókat nem mosom a nadrágjukkal meg a bugyikkal, mint azt már itt rengetegszer olvastam. Volt, aki pár hete írta, hogy mindent egyszerre bedob a gépbe, és kész. Hát nekem meg az a furcsa:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!