Az autóban hová ülsz, ha már két gyereked van? Előre, vagy hátra?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves,a kishugi hamarosan megszületik.2011. júl. 17. 14:33
11/13 anonim 

válasza:

Még nem született meg a második gyermekem,de azért már van elképzelésem.
Elsővel amíg pici volt (tehát igényelte jobban a társaságot és anya vagy apa biztonságot nyűjtó jelenlétét addig valamelyikünk hátul ült, kivéve ha egyedül vittük valahova.
Amint meg lehetett fordítani a hordozót, onnantól elől,pont azért hoyg ne szokjon hozzá,hogy valaki mimndig mellette ül,ez nagyon jól jött később,mikor egyedül vittem valahova - nem nyávogott hogy miért nincsen mellette senki.
Ugyan ezt az elvet szeretném majd követni ha megszületik a kicsi.
Ha egyedül viszi őket valamelyikünk akkor ugye nincs választás,egyébként pedig az első időkben hátra,aztán már előre.
12/13 anonim 

válasza:

Eddig hátul ültem, de ha megszületik a plusz két baba nemtudom:o) Talán a csomagtartóba :O)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat..!:)))A csomagtartós nagyon tetszett :))..még én is gondolkodom,hogy majd ,hogy is legyen..nem vagyok egy vékony termet..nem is tudom,hogy elférnénk-e hárman kényelmesen hátul..vagyis két gyerekülés..plusz én..csak a pici miatt meg csak jó lenne hátul ülni.Még most is hátul ülök a kisfiam mellett,valahogy itt ragadtam,pedig már nem kicsi!:))
2011. júl. 17. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!