Most szoktattam le két éves kislányom a ciciről. Hogyan altassuk el?
Két hete határoztam el,hogy végre leszoktatom a cicis altatásról,ami könnyebben ment,mint gondoltam,viszont nehezen alszik el. Úgy kezdtünk neki a dolognak,hogy apa altatta pár napig,a számítógép előtt...Vukkot,meg Halász Juditot hallgatva. Örültünk is pár napig...de nagyon rákapott! Nem így szeretnénk,hogy elaludjon,hanem ahogy minden normális kisgyerek,mesével,altatódallal,ahogy cicizős korában is csináltam,csak épp cici nélkül...Csak akkor alszik el este időben,ha délután nem alszik.Reggel fél 8-kor ébredt,este,fél tíz körül aludt el,amíg cicizett.Délután nagyon nehezen altatjuk el,és elég későn.Ha délután alszik két órát,este 11 körül alszik csak el...a számítógép előtt.Nem akarom kihagyni a délutáni alvást,de azon gondolkodunk,hogy kihagyjuk és aludjon inkább sokat este...vagy,mi legyen???
Légyszi,írjatok ötleteket,bevált módszereket,Ti hogyan oldottátok meg ezt az átmeneti időszakot!
Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!