Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves és köztünk alszik....

3 éves és köztünk alszik. Hogy szoktassam át? Már kimerült az ötlettár.

Figyelt kérdés

Már mindent megpróbáltam, ezerféle rituáléval. 15 hónaposan szoktattuk át, és nem is volt semmi gond, de megbetegedett, köztünk aludt amíg meggyógyult, aztán ezzel el is rontottuk. Van éjszakai világítás (sólámpa), nyitott és csukott ajtóval is próbáltuk, meseolvasás, meg minden vacak megvolt, már a feng-shui szerint is átrendeztem a szobáját. Az sem jött be, ha mindig bementem hozzá, amikor sírt, az sem, ha nem mentem be (képes 1 óráig üvölteni). A párom nem "segít", mert őt nem zavarja, ha köztünk alszik (mivel a gyerek mindig rajtam alszik). Éjszakánként 10-15 percenként felriad és üvöltve "anyázik", amíg be nem megyek. MIT CSINÁLJAK?????

Apuka volt ilyen, ő is évekig gyötörte a szüleit. Ezek szerint ez is öröklődik...

2011. júl. 16. 08:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, főleg neked, kedves utolsó! Nagyon hasznos volt!
2011. júl. 24. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:
:) életem értelme mások segítése ;)
2011. júl. 24. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!