2 év körüli gyerkőcötök mit "adott" az apukájának szülinapjára?
Szombaton lesz a párom szülinapja. Nemrég lefotóztuk a fiúnkat Apa kedvenc angol focicsapatának mezében (vettünk a gyereknek). Ezt kinagyíttattam a Dm-ben. Vettem ma egy képkeretet, nagyobbat, mint a kép. Egy lapra "festett" a gyerek, körbe szépen kipingáltuk, majd úgy raktam be a képet a keretbe, hogy a papír alatta van, és látszik az "alkotás". Még egy tortát kap tőlem (kedvenc hazai focicsapatának logójával). Többre most nem futja, mert jövőhéten lesz a két sógorom szülinapja is (az egyik a fiam keresztapja), utána a fiúnk névnapja, és még anyám szülinapja-névnapja is (ami az enyém is, mármint az én névnapom is). Kicsit sűrű a hónap az "ünnepeltekkel".
Csináljunk még valamit a gyerekkel, vagy elég lesz ennyi? 21 hónapos a gyerkőc
Lányommal a héten kezdtük el kipróbálni milyen is festeni.
Azt a lapot,amit legelőször telefestett (sok szines pacával) eltettem,bekereteztem (Ikeas-s képkeret) és ő ezt adta apának.
Volt sírás,meghítódás.
Épp ma történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!