Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig itta gyermeked a...

Meddig itta gyermeked a reggeli, illetve esti kakaóját (vagy mást) cumisüvegből?

Figyelt kérdés
17 hónapos lányom még mindig abból issza.Próbálom a bögrére szoktatni, de olyankor csak pár kortyot iszik, ha cumisüvegből kapja, akkor az egészet megissza.Tanácstalan vagyok,hagyjam-e a cumisüveget?
2011. júl. 14. 08:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 év 3 hós koráig. Nem is gondoltam, hogy ez ciki vagy ilyesmi, itt írták valamelyik kérdésben, hogy ez babás szokás. Azóta adtam bögréből, abból is megitta, de mivel ágyban issza, jobbnak láttam csőrös pohárból adni, most abból kapja.
2011. júl. 14. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
2,5 évesen is ebből issza:) had igya!
2011. júl. 14. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom 18 hónaposan magától tette le a cumisüveget.Akkor született a kishuga és ő "nagylány" lett.
2011. júl. 14. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:

1 éves korától csőrösből itta kb másfél éves koráig, azóta pohár van.

Szerintem ennek egyébként semmi jelentősége, bőven ráértek még.

2011. júl. 14. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!