Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatiszta lesz 28 hós...

Szobatiszta lesz 28 hós kisfiam (holnap lesz 29)? Lent.

Figyelt kérdés

Ha itthon vagyunk amikor csak tehetem nincs rajta pelus (nagyon meleg van), na meg ugye hátha... Szóval csak gatyó van rajta, utólag mindég szólt, hogy pisi/kaka de akkor már ugye a gatyóban volt. Egyszer már sikerült a WC-be pisilnie, akkor valahogy időben szólt. Amikor rá is akart ülni a WC-re, kis idő múlva leszállt és pár perc múlva jött a pisi. Na de ma... Éppen altattam, szól, hogy pisi, rángatja a pelusát a fenekénél.Pisilni kell kérdeztem, mondta, hogy igen. Gyorsan mentünk a WC-re és kakilt. Végzett, fel a pelus, kis idő múlva megint mondja, de már azt hogy kaka. Megint WC, és megint kakilt. (kicsit híg, mert fogzik). Nagyon megdicsértem, puszi, apát is felhívtuk. Nagyon várom már, hogy sétálni/hosszabb útra is elinduljunk pelus nélkül:-)

TI MIKOR MERTÉTEK ELVINNI HOSSZABB ÚTRA PELUS NÉLKÜL? Anyáék kb. 30 percre laknak tőlünk autóval. De ez még biztos odébb van, hogy pelus nélkül menjünk oda is.

2011. júl. 13. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Én akkor, amikor olyan 3-4 hét eltelt, hogy a lakásban 100% biztonsággal a bilibe pisilt/kakilt.

Ígyis az utcán/játszótéren 1-1 bepisilés a mai napig van, de általában azért már szól és megyünk a fához. Igaz 4-5 órát vagyunk kint.

2,5 éves most.

2011. júl. 13. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

A délutáni alvásánál is sokszor üres a pelenka vagy ha nem adok rá olyankor sem, akkor sem pisil be.

2011. júl. 13. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
21 hónapos a fiam. Már kicsit több, mint 1 hónapja bilizik napközben itthon. Ma volt másodszor, hogy a boltot megjártuk úgy, hogy nem pisilt a pelusba (1,5 óra kb.), és ma alszik másodszor délben pelus nélkül (tegnap nem pisilt be). Holnap megpróbálom, hogy úgy megyünk boltba, hogy nem lesz rajta pelus, persze viszek váltó rucit, ha mégis bemenne. Aztán majd meglátjuk. :D
2011. júl. 13. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:

LÁnyom két hete szobatiszta, egyik napról a msáikra, pedig már rég óta próbálkoztunk, de egyik nap úgy döntött, hogy mától a bilibe pisil. Már csak alváshoz adunk rá pelust, nah, meg az elmenetelek, ez nekem is nehéz még, bár sokat vagyunk itthon a kistesó miatt, aki 8 hetes.

úgy szoktam, ha tudom, hogy nem alszik el a kocsiban, akkor nem adok rá, meg ha a játszótérre megyünk, védőnőhöz, nem adok rá pelust.

Viszek neki váltóruhát, cipőt, mindent. van rendszeresítve egy bili a kocsiba is.

2011. júl. 13. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kocsiba se adj rá,inkább tegyél alá egy törülközőt.Az én fiam,mikor lekerült a pelus,a kocsiba szólt csak jó darabig, hogy pisilni kell.Valahogy máshol nem zavarta,ha becsurgott,de ott mindig szólt...
2011. júl. 13. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi még nem tartunk itt, de simán elindulok vele pelenka nélkül. Viszek váltás ruhát, azt már tudom, hogy a hólyagja már jó nagy, 2-3 óra eltelik két pisi között. Ált. délután, amikor a napi kakitermelés már megvan.
2011. júl. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!