Hogy pisiltessem a természetben úgy a lányomat, hogy ne a kezemre, vagy az ő nadrágjára vagy bugyijára menjen a pisi?
A másik irányba húzd mit ha csúzliva át akarnál lőni a lábai közt.
Egyébként mi úgy csináljuk hogy térd alá letoljuk a bugyit, mögötte állok,átnyúlok a hóna alatt és meg fogom térd fölött a combját és megemelem az egész gyereket. Így úgy "ül" mintha belecsúszott volna egy nagy Wcbe és a karom a karika:)
Én úgy cisnáltam, hogy guggoljon le, rendesen legyen súlya a saját lábán, persze ott vagyok tartani is . Tartom a bugyikát, és őt a válla alatt, és mondom, hogy tolja hátra a cunóját, popóját. Ne akarja nézni, mert azzal előrébb áll és minden olyan lesz.
wc-n is ezt csinálom, mert ott is képes volt kipisilni. És legyen minél közelebb a földhöz.
A gyerek alsóneműjét, szoknyáját/naciját lehúzod térdig, majd mindkét hóna aljánál tartod őt mindkét kezeddel úgy, hogy a háta mögött állsz, a kislány pedig előre nyújtja a lábait, enyhén széttárva, és a sarkain támaszkodik a picur, a popsija meg alig emelkedik a föld fölé - így nagy eséllyel csak a talajra mehet a pisi. Természetesen a kislány törzsét függőlegesen tartsd, mert még ha alapból előre is pisil (ha előrébb áll a puncija, mint az átlagnak), még akkor se éri el a lehúzott ruháját a pisi.
Ha esetleg még így is pisis lesz valamije, akkor legközelebb egyik karoddal a háta felső részét fogod, tenyereddel a hóna alatt, másik karoddal pedig erős ívben megemelve tartod a térdeit, a térdei alatt tartva őt, csípődnek támasztva a kislány testét, tőled elfelé, miközben a gyerek gyomortájéka és térdei (majdnem) összeérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!