Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy pisiltessem a természetbe...

Hogy pisiltessem a természetben úgy a lányomat, hogy ne a kezemre, vagy az ő nadrágjára vagy bugyijára menjen a pisi?

Figyelt kérdés
4 éves kislány, nem tud guggolva pisilni még. én tartom mindig ha pisil, de valahogy mindig a kezemre is megy bőven, hogy tartsam, hogy ne kezemre bugyijára nadrágjára, vagy ha szoknyában van ne arra menjen rá a pisi?

2011. júl. 12. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A másik irányba húzd mit ha csúzliva át akarnál lőni a lábai közt.

Egyébként mi úgy csináljuk hogy térd alá letoljuk a bugyit, mögötte állok,átnyúlok a hóna alatt és meg fogom térd fölött a combját és megemelem az egész gyereket. Így úgy "ül" mintha belecsúszott volna egy nagy Wcbe és a karom a karika:)

2011. aug. 17. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én az egyik lábát mindig kihúzom a bugyiból, nadrágból/harisnyából. Így tuti elkerülhető a baleset.
2011. aug. 18. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én úgy cisnáltam, hogy guggoljon le, rendesen legyen súlya a saját lábán, persze ott vagyok tartani is . Tartom a bugyikát, és őt a válla alatt, és mondom, hogy tolja hátra a cunóját, popóját. Ne akarja nézni, mert azzal előrébb áll és minden olyan lesz.

wc-n is ezt csinálom, mert ott is képes volt kipisilni. És legyen minél közelebb a földhöz.

2012. ápr. 15. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:

A gyerek alsóneműjét, szoknyáját/naciját lehúzod térdig, majd mindkét hóna aljánál tartod őt mindkét kezeddel úgy, hogy a háta mögött állsz, a kislány pedig előre nyújtja a lábait, enyhén széttárva, és a sarkain támaszkodik a picur, a popsija meg alig emelkedik a föld fölé - így nagy eséllyel csak a talajra mehet a pisi. Természetesen a kislány törzsét függőlegesen tartsd, mert még ha alapból előre is pisil (ha előrébb áll a puncija, mint az átlagnak), még akkor se éri el a lehúzott ruháját a pisi.

Ha esetleg még így is pisis lesz valamije, akkor legközelebb egyik karoddal a háta felső részét fogod, tenyereddel a hóna alatt, másik karoddal pedig erős ívben megemelve tartod a térdeit, a térdei alatt tartva őt, csípődnek támasztva a kislány testét, tőled elfelé, miközben a gyerek gyomortájéka és térdei (majdnem) összeérnek.

2012. ápr. 15. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyik lányom volt ilyen, nála bejött a megemelem és felhúzom a térdénél a ruháit, eltartom magamtól kicsit és mondom neki hogy kis sugárban csurizzon, így csak az lesz pisis ami alatta van, másik guggolva pisil, csak időnként kell segíteni neki ha nincs mibe kapaszkodnia.
2015. jan. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!