Ilyenkor mi a helyzet? Direkt lepisilt a kisfiam.
Figyelt kérdés
2,5 éves és nem engedtem meg neki valamit, hisztériázott eléggé, majd odajött, mondta, hogy lepisil. És lepisilt.
Hogy kell ezt lereagálni?
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek
2011. júl. 12. 11:32
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez normális dolog... Nem tudom, mit kell csinálni, de ha így folytatja, nagyon buta, agresszív ember lesz belőle...
2/9 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy ez nem szép dolog, és hogy nem szabad. Ültesd le egy helyre, mond hogy gondolkodjon kicsit rajta és hogy addig nem jöhet el onnan, amíg hisztizik és amíg te nem szólsz. Ha eljön ültesd vissza. Lehet sokszor kell, de nálunk bevált az ennyi idős lányomnál. Már csak megemlítem, hogy akarsz ülni amíg nem szólok? és általában vége a rosszalkodásnak.
3/9 anonim válasza:
nem, nem normális. keresnék egy szakorvost a helyedben.
4/9 anonim válasza:
Úristen! Keress valami segítséget szerintem is, ha egyedül nem megy, mert ennek nagyon rossz vége lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Most csinálta először. Ma voltunk a játszótéren, ahol van egy 6 éves kislány, akitől sokmindent tanul. Ma egy vízipisztollyal kergették egymást. Nagyon nem tetszik, ahogy az a kislány viselkedik, sokszor ezért sem megyünk erre a játszótérre mostanában. Lehet ehhez köze?
Vagy tényleg ennyire komoly lenne, ahogy eddig válaszoltatok?
Nem lehet, hogy csak le akart priccelni?????
2011. júl. 12. 11:50
6/9 anonim válasza:
Nem kell egyszeri alkalom miatt és a kora miatt sem ezért szakorvos.Próbálgatja,feszegeti a határait,mivel teljes mértékben tudta hogy rosszat csinál,hiszen ezzel vágott vissza neked.Túl nagy ügyet ne csinálj belőle(mert akkor használni fogja mint eszközt "ellened",)mond el hogy nem szabad,és tereld el a figyelmét.maradj higgadt,nyugodt,és amit nem engedtél meg azt továbbra se engedd.Tudom hogy ez nehéz de a legjobb ha Átsiklasz ezen a dolgon mert úgy már nem lesz érdekes a gyereked számára(mint a hisztinél) Egy 3 éves és egy 8 hónapos fiúk anyukája
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett neki a vízipisztoly, ezért hazafelé vettünk egy viráglocsoló spriccelőt, pisztolyt nem akartam venni. Mondtam, hogy a játszótéren majd játszhat vele. A lakásban 2-3x rámspriccelt, mondtam, hogy csak a játszótéren, erre hisztériázni kezdett, majd ahogy ültem a földön, odajött, mondta, hogy akkor lepisil és lepisilt. Így teljes a történet.
2011. júl. 12. 11:58
8/9 anonim válasza:
El ne vidd ezért szakorvoshoz! Körbe fognak röhögni. Az elöttem válaszoló szépen leírta miért lehetett ez. Neki higgyél.
9/9 anonim válasza:
Dehogy kell szakember! :) Úgy van ahogy előttem a két válaszoló írta. Feszegeti a határokat + hihetetlenül kreatívak ilyen korban. Nyugodt hangon mondd el neki, ha legközelebb is vmi hasonló "huncutságot" kieszek, h ez butaság, de ne vedd fel túlságosan, mert az fog tetszeni neki, hogy hat vele rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!