Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 év feletti gyermeketek...

1 év feletti gyermeketek mennyi tejet iszik naponta?

Figyelt kérdés
Az én 15 hónaposom csak reggel fogad el 250 ml kakaót, 2 hete este egy korty tejes dolgot sem hajlandó meginni. Napközben próbálok adni neki tejterméket / joghurt, kérmtúró, sajt, puding /, de alig eszik belőle, tejbegrízt, tejpépet utálja. A főzelékeit habarom, jó sok tejfölt teszek bele, de félek, hogy még így is kevés neki a tejtermék...vagy egy ekkora gyereknek ez elég?
2009. márc. 31. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:

A fiam 600ml-t iszik kakaóból.

De szerintem elég amennyit te adsz. Esetleg próbáld meg a Nestlé tejitalt az szokott nekik ízleni.

2009. márc. 31. 11:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Eddig a Nestlét itta este, de nem kell neki...
2009. márc. 31. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor passz... :(

Hátha valaki ír valami jó ötletet.

Tényleg! karamellás tejet adtál már neki?

2009. márc. 31. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
4-5 evőkanálnyi kakaót hajlandó csak meginni! Kivételesen azért nem pohárból adom neki, mert akkor 1 kortynál megáll. Tápszert sem hajlandó inni egyáltalán. Úgyhogy a napi 500 ml tejfogyasztástól elég távol állunk. Annyi a vigaszom, hogy még szopik. Csak hát az nem valami sok... Én azt próbálom, hogy reggelinél, valamint vacsoránál a kajájába belecsempészek egy evőkanálnyi túrót, a főzelékeibe pedig ugyanígy sajtot teszek. Reggelente próbálkozom joghurttal is, de van, hogy abból sem kell neki 100 ml-nél több.
2009. márc. 31. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Na, azt még nem próbáltam..., este csinálok, hátha..., köszi!
2009. márc. 31. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
A tejbegrízt az én lányom sem szereti folyósan. Egyszer véletlenül keményre főztem és úgy megette, de csak úgy ha kihülve kis kockákra darabolom és saját maga csipegeti fel a tányérról. Ezt szinte mindig megeszi. Tejet nem iszik semmilyen formában, a joghurtot is csak egy hónapja fogadja el. Mondjuk ő még szopizik de érzem hogy már nincs sok tejem. Sok tejfölös ételt készitek neki és én is mindig csempészek neki az ételébe egy kis sajtot vagy túrót.
2009. ápr. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!